fitofep 4 Opublikowano 5 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2019 (edytowane) Zaawansowany Serwer MEGADROP Zalety: Przyjazna Administracja Codzienne Eventy serwer dziala 24h/7d Edycje co 2 miesiace lub miesiac! Wiele Nowosci! Dwóch Znakomitych Techników Serwerowy Discord Wady: Bugi i bledy Brak niektorych komend Odrazu mowie, ze serwer jest nowiutki! CELE SERWERA: Za uzbieranie wszelkich pieniążków będziemy Ulepszac nasz serwer i robić dla was konkursy typu "VOUCHERY NA SPONSORA" Jak uzbieramy oczywiście na lepszą maszynę i domenę! >> INNOWACYJNY SERWER MEGADROP - PEHC.aternos.me << Zapraszam - Administracja PEHC PROSZE NIE HEJTOWAĆ! TRAILER SERWERA: Edytowane 5 marca 2019 przez fitofep Peridot i Crido 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nwse 131 Opublikowano 5 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2019 ekhem innowacyjny megadrop ekhem serwer dziala 23h/7d (XD) Przyjazna Administracja (to fajnie, myślałem, że mnie ugryzie) Dwóch Techników (no tak, lepiej dwóch słabszych techników niż jeden ale lepszy) Nie zabieraj się za tworzenie serwerów jeśli nawet Cię nie stać na titanaxe/enderchesta def750 i Misio12320 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 5 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2019 Spoiler Ta strona internetowa zaparła dech w moim piersiach. Rozumiem zrobić domenę .ga czy inną darmową ale darmowego serwera to na tym forum jeszcze nie mieliśmy. Prezentacja jest paskudna, wersja serwera jest tą, na której graliśmy jakieś 3-4 lata temu. 12 minut temu, SernickLOL napisał: Nie zabieraj się za tworzenie serwerów jeśli nawet Cię nie stać na titanaxe/enderchesta Tutaj kolega dobrze pisze. Ale i tak Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! jest o wiele lepszym hostingiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fitofep 4 Opublikowano 5 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2019 16 minut temu, jaku49 napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pokaż ukrytą zawartość Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ta strona internetowa zaparła dech w moim piersiach. Rozumiem zrobić domenę .ga czy inną darmową ale darmowego serwera to na tym forum jeszcze nie mieliśmy. Prezentacja jest paskudna, wersja serwera jest tą, na której graliśmy jakieś 3-4 lata temu. Tutaj kolega dobrze pisze. Ale i tak Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! jest o wiele lepszym hostingiem. Wiem i jak pozbieram z serwera to zrobie TitanAXE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nwse 131 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 W dniu 5.03.2019 o 16:01, fitofep napisał: Wiem i jak pozbieram z serwera to zrobie TitanAXE Ale z aternosa nic nie zbierzeszXD Misio12320, LloydPL, jaku49 i 1 inny 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woobuilder 23 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 (edytowane) Godzinę temu, SernickLOL napisał: Ale z aternosa nic nie zbierzeszXD Popieram Cie SernickLOL Ja po samej prezentacji oceniam na 4/10. Jeszcze mogę dodać to, że spawn z neta i pewnie nie ma nic autorskiego na tym serwrze. Edytowane 6 marca 2019 przez woobuilder jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Na serwer się nie ma pieniędzy ale na reklame już tak bo domyślam się że nie ty ją kręciłeś a ktoś inny za pieniądze nwse i Crido 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fitofep 4 Opublikowano 7 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 marca 2019 18 godzin temu, woobuilder napisał: Popieram Cie SernickLOL Ja po samej prezentacji oceniam na 4/10. Jeszcze mogę dodać to, że spawn z neta i pewnie nie ma nic autorskiego na tym serwrze. jezu, ty nawet bys nie ogarnial jak zrobic skrypt na pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fitofep 4 Opublikowano 7 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 marca 2019 17 godzin temu, Peridot napisał: Na serwer się nie ma pieniędzy ale na reklame już tak bo domyślam się że nie ty ją kręciłeś a ktoś inny za pieniądze gdybys zobaczyl do opisu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 7 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2019 (edytowane) 1 minutę temu, fitofep napisał: gdybys zobaczyl do opisu... No zobaczyłem tam dalej nic nie ma Może jakiś ślepy jestem ale nie wiem Ostatnio jak miałem badania to wyszło że mam bardzo dobry wzrok Edytowane 7 marca 2019 przez Peridot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fitofep 4 Opublikowano 7 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 marca 2019 1 minutę temu, Peridot napisał: No zobaczyłem tam dalej nic nie ma Może jakiś ślepy jestem ale nie wiem Ostatnio jak miałem badania to wyszło że mam bardzo dobry wzrok trailera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 7 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2019 2 minuty temu, fitofep napisał: trailera? tak trailera, nie widze tutaj niczego ciekawego Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fitofep 4 Opublikowano 7 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 marca 2019 Teraz, Peridot napisał: tak trailera, nie widze tutaj niczego ciekawego Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! nie widzisz trailer by byles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fitofep 4 Opublikowano 7 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 marca 2019 Teraz, Peridot napisał: tak trailera, nie widze tutaj niczego ciekawego Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! zalosny jestes.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woobuilder 23 Opublikowano 7 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2019 @fitofep 1 minutę temu, fitofep napisał: zalosny jestes.... 2 minuty temu, Peridot napisał: tak trailera, nie widze tutaj niczego ciekawego Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 5 minut temu, fitofep napisał: trailera? 6 minut temu, Peridot napisał: No zobaczyłem tam dalej nic nie ma Może jakiś ślepy jestem ale nie wiem Ostatnio jak miałem badania to wyszło że mam bardzo dobry wzrok 7 minut temu, fitofep napisał: gdybys zobaczyl do opisu... 7 minut temu, fitofep napisał: jezu, ty nawet bys nie ogarnial jak zrobic skrypt na pomoc Ciekawe, kolejny serwer który tak naprawdę jak znam życie upadnie w ciągu krótszym niż kilka dni - największym powodem jest administracja, nie chciałbym grać na serwerze na którym administrator odpisuje ,,Ty byś nawet nie umiał skryptu napisać'' na krytykę, a później się jeszcze kłóci z kimś w swojej prezentacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 7 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2019 2 minuty temu, fitofep napisał: nie widzisz trailer by byles? 2 minuty temu, fitofep napisał: zalosny jestes.... Widzę tylko nie poinformowałeś mnie że mam szukać akurat w tym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LloydPL 436 Opublikowano 7 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2019 omg rzal mi cie jaku49 i Peridot 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hitman112 Opublikowano 12 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2019 Ekhm.. Aternos.. Ja się idę przemyśleć swoje życie w kiblu po tym co zobaczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 225 Opublikowano 12 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2019 Ale żenada. Wy#$dalać z tym szitem. woobuilder 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fitofep 4 Opublikowano 12 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2019 dobra do kosza i usuniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi