Skocz do zawartości
  • 0

Rafep
 Udostępnij

Pytanie

Cześć! :) 

Mam pewien problem. Otóż mam taki kod:

create hologram "&fLina;ItemStack:lead;" at {_loc} for 1 seconds

No i wszystko ładnie działa, z wyjątkiem 1 rzeczy. Nie pojawia się item - dokładniej lina. (nie wiem czy to tak się nazywa w sumie, no ale wiecie o co chodzi xd)

Tylko, że gdy wpiszę zamiast "lead" np. "diamond" to wszystko działa - pokazuje się diament.

Próbowałem też zamienić "lead" na "420", ale również nie działa.

Pomoże ktoś? :C 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

  • 0
1 minutę temu, Rafep napisał:

Cześć! :) 

Mam pewien problem. Otóż mam taki kod:

create hologram "&fLina;ItemStack:lead;" at {_loc} for 1 seconds

No i wszystko ładnie działa, z wyjątkiem 1 rzeczy. Nie pojawia się item - dokładniej lina. (nie wiem czy to tak się nazywa w sumie, no ale wiecie o co chodzi xd)

Tylko, że gdy wpiszę zamiast "lead" np. "diamond" to wszystko działa - pokazuje się diament.

Próbowałem też zamienić "lead" na "420", ale również nie działa.

Pomoże ktoś? :C 

ale lead nie istnieje w minecrafcie, chyba że na modach, ale na modach (silniku sponge) nie odpalisz skripta :thinking:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...