Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'displays'.

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Forumowe projekty
    • UtopiaMC - forumowy serwer Minecraft
  • Skript
    • Skrypty
    • Pytania i problemy
    • Zlecenia
  • Serwery Minecraft
    • Prezentacje serwerów Minecrafta
    • Zarządzanie serwerami Minecrafta
    • Pluginy do serwerów Minecrafta
  • Programowanie
    • Tworzenie pluginów do Minecrafta
    • Tworzenie stron WWW
    • Pozostałe dziedziny programowania
  • Gry, programy i sprzęt
    • Gra w Minecrafta
    • Komputery i sprzęt
    • Twórczość użytkowników
    • Komunikator Discord
  • Społeczność
    • Współpraca
    • Pogaduszki
    • Gry forumowe
  • Serwis
    • Informacje i aktualności
    • Prawo
    • System wniosków
    • Archiwum
  • Klub futurystuw Wdrożeńa
  • Klub futurystuw Propozycje
  • Klub futurystuw Offtopic
  • Klub futurystuw Zastosowańa
  • podwiek.pl Prawo
  • podwiek.pl Dyskusje

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Dołączył

  • Od tej daty

    Do tej daty


Grupa podstawowa


Lokalizacja


Hobby


Nick w MC


GG


E-mail


Skype


Strona www


Discord


Steam

Znaleziono 1 wynik

  1. Cześć! Mam pewien problem. Otóż mam taki kod: create hologram "&fLina;ItemStack:lead;" at {_loc} for 1 seconds No i wszystko ładnie działa, z wyjątkiem 1 rzeczy. Nie pojawia się item - dokładniej lina. (nie wiem czy to tak się nazywa w sumie, no ale wiecie o co chodzi xd) Tylko, że gdy wpiszę zamiast "lead" np. "diamond" to wszystko działa - pokazuje się diament. Próbowałem też zamienić "lead" na "420", ale również nie działa. Pomoże ktoś? :C
×
×
  • Dodaj nową pozycję...