Eloski 1 Opublikowano 9 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2019 Witam, chciałbym przedstawić wam mój autorski skrypt na stoniarki. Wymagane pluginy: SqQuery (nwm, ale lepiej mieć) Skript (WYMAGANE) WildScript (nwm, ale lepiej mieć) Wersje: 1.0 - Powstanie skryptu Wkrótce 1.1 (możliwość zmiany bloków, które się pojawiają) Kod skryptu: https://code.skript.pl/cWIU0BEq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nwse 131 Opublikowano 9 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2019 Mylisz nazwy dodatków, nawet nie wiesz jakie potrzebne są do twojego własnego skryptu. Krótki ale działa. jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1953 Opublikowano 9 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2019 SkQuery* Tych skryptów jest pełno serio coś kreatywnego nie możesz wymyślić? xd nwse i jaku49 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nwse 131 Opublikowano 9 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2019 1 minutę temu, xAxee napisał: SkQuery* WildSkript* xAxee i jaku49 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CountingDogs 131 Opublikowano 11 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2019 Kolejny skrypt na stoneniarki... Aż zastanawiam się po co, ale założę się że będzie autor skryptu pisał "To jest mój pierwszy skrypt". Cytat Napiszcie czy skrypt dziala czy cos co mnie obchodzi,że takich skryptów jest dużo nie piszcie takich glupot A to autor powinien zadbać czy skrypt działa, a nie użytkownicy. Cytat chciałbym przedstawić wam mój autorski skrypt na stoniarki. To nie jest autorskie, założę się że kod jest przepisany z internetu, ale dodałeś swoje rozwiązania itp. Poza tym jeżeli postawię Stone'a na End Blocku to będę mieć tą stoneniarkę knugi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 439 Opublikowano 11 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi