jakubuteq__ 1 Opublikowano 4 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 Witam szukam technika na serwer --> Wersja Serwera 1.8.8 Hardocre/Mediumhc --> 14+/16+ lat --> chcial bym aby technik pisal pluginy/core/skrypty --> chcial bym znalesc technika za free [JESLI KTOS CHCE ZA FREE PISAC ODRAZU A JESLI KTOS CHCE KASE TO NIECH NIE PISZE] Kontakt Discord: JakubuteQ#1662 TeamSpeak: psgaming.pl i niech ktos pisze to pojde z nim na kanal max 2 SayJacoB i Peridot 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 4 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 16 minut temu, jakubuteq__ napisał: core 16 minut temu, jakubuteq__ napisał: za free Wybierz jedno. Takich rzeczy nie robi się za darmo. Kiler512 i Peridot 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 510 Opublikowano 4 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 (edytowane) To już wiem że serwer będzie niewypałem 1. HC na 1.8.8 2. Autor jest tak skąpy że nie chce nawet zapłacić komuś za wykonaną pracę, nie mówiąc o pieniądzach na serwer... I zły dział... Edytowane 4 lutego 2019 przez McKoxu Kiler512, jaku49 i xAxee 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubuteq__ 1 Opublikowano 4 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 Godzinę temu, McKoxu napisał: To już wiem że serwer będzie niewypałem 1. HC na 1.8.8 2. Autor jest tak skąpy że nie chce nawet zapłacić komuś za wykonaną pracę, nie mówiąc o pieniądzach na serwer... I zły dział... jesli chcesz mie wyzywac to idz sobie na jakis kanal na discord na tyralnie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 510 Opublikowano 4 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 (edytowane) 2 minuty temu, jakubuteq__ napisał: jesli chcesz mie wyzywac to idz sobie na jakis kanal na discord na tyralnie ;d Pokaż mi w którym słowie ciebie wyzwałem... Edytowane 4 lutego 2019 przez McKoxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubuteq__ 1 Opublikowano 4 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 Teraz, McKoxu napisał: Pokaż mi w którym słowie ciebie obraziłem... Autor jest tak skąpy że nie chce nawet zapłacić komuś [ obraza to do konca nie jest ale tak troche ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 510 Opublikowano 4 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 2 minuty temu, jakubuteq__ napisał: Autor jest tak skąpy że nie chce nawet zapłacić komuś [ obraza to do konca nie jest ale tak troche ] No dobrze, to jaki budżet masz na serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubuteq__ 1 Opublikowano 4 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 1 minutę temu, McKoxu napisał: No dobrze, to jaki budżet masz na serwer? 250 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 510 Opublikowano 4 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 (edytowane) Teraz, jakubuteq__ napisał: 250 zl To przydało by się je wydać na pluginy i technika... Edytowane 4 lutego 2019 przez McKoxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubuteq__ 1 Opublikowano 4 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 Teraz, McKoxu napisał: To przydało by się je wydać na pluginy i technika... no ale 150 zl na maszyne i 100 na reklame ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 510 Opublikowano 4 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 2 minuty temu, jakubuteq__ napisał: no ale 150 zl na maszyne i 100 na reklame ... Po co ci maszyna za 150 złotych na serwer który raczej nie będzie ogromny? ;v jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubuteq__ 1 Opublikowano 4 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 Teraz, McKoxu napisał: Po co ci maszyna za 150 złotych na serwer który raczej nie będzie ogromny? ;v no ale napewno bedzie grac z 400typa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 510 Opublikowano 4 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 22 minuty temu, jakubuteq__ napisał: no ale napewno bedzie grac z 400typa Z czego to wywnioskowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZiemniaQ Opublikowano 4 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 900 od razu... I jeszcze wszyscy będą ci płacić tak po prostu... Jeżeli na twoim serwerze będzie ktoś poza tobą i twoimi kolegami z klasy to będzie wielki sukces. A skoro żal ci kasy na osobę, która zepnie to wszystko w całość i sprawi że serwer będzie grywalny, no to musisz zadowolić się nieskonfigurowanymi pluginami i skryptami z internetu. Chcesz dostać listę takich pseudo serwerów które miały być wielkie, ale właścicielom bylo szkoda? Będzie bardzo długa, ale żaden z serwerów już nie jest aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubuteq__ 1 Opublikowano 4 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 no wiem odrazu bedzie grac 9000 osob ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 439 Opublikowano 4 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 4 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 30 minut temu, jakubuteq__ napisał: no ale napewno bedzie grac z 400typa Z całą pewnością mogę stwierdzić że się mylisz, wersja 1.8.8 jest już wersją dość oklepaną a tryb jest już dawno dla wszystkich nudny. Myślisz że jak kupisz reklamy za 100 złotych (prawie każdy większy Youtube +15k widzów bierze więcej niż 100 złotych) to będziesz miał na nim 400 osób? Nie, nie będziesz miał, chcesz aby gracze grali to zrób coś na co teraz jest popyt (czytaj coś nowego i na normalnej wersji 1.13 a nie archaicznym 1.8 z 2014 roku) a nie coś co było 2 lata temu modne. Widać Twój poziom intelektualny po awatarze, znajomości pisowni wyrazów (nie chodzi mi o nasze ojczyste znaki), myślenia że dostaniesz coś co wymaga dużo pracy za darmo. 2 godziny temu, jakubuteq__ napisał: JESLI KTOS CHCE ZA FREE PISAC ODRAZU A JESLI KTOS CHCE KASE TO NIECH NIE PISZE Współpraca z Tobą na 100% będzie czymś wyjątkowym. 2 godziny temu, jakubuteq__ napisał: chcial bym aby technik pisal pluginy/core/skrypty Z tych opcji tylko skrypty można pisać za darmo bo to nie jest tak wydajne jak pluginy. Core jest zestawem funkcji, nikt za darmo go dla Ciebie pisał nie będzie i tracił swój czas. Jak chcesz takie rzeczy za darmo to paczki pluginów z neta są dla Ciebie idealne. Autor tematu bierze prawdę za obrazę jego osoby Na pewno to wyrażenie przyimkowe składające się z przyimka na i dawnej formy B. lp. rodzaju nijakiego przymiotnika pewno. Stąd pisownia rozłączna, tak jak na nowo, na darmo, na okrągło, na prawo. Wyraz pewno, choć rzadko używany, jest synonimem przysłówka pewnie, czyli oznacza przypuszczenie. ~ https://polszczyzna.pl/na-pewno_naprawde_w-ogole_po-prostu/ xAxee 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 536 Opublikowano 4 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 (edytowane) 17 godzin temu, jakubuteq__ napisał: [wulgaryzmy ~bvcz] taka prawda. 250 zł - płacisz 30zł i masz core na serwer. Reklamy - 100zł + jakieś np. grafiki - 10zł = 140zł Zostało 110zł na maszynę. Crafthost ci wystarczy, chyba że chcesz lobby do tego na titanaxe polecam iść. Edytowane 5 lutego 2019 przez bvcz jaku49 i xAxee 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi