czapa932 2 Opublikowano 20 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 (edytowane) Witam wszystkich którzy zainteresowali się tym postem. Tak jak w tytule szukam administracji na serwer TS3. Pokrótce opiszę kogo szukam, jakie są wymagania i ile osób szukam . Dobrze więc zacznijmy od początku. Więc idąc po kolei dochodzimy najpierw do pytania Kogo szukam?. Otóż szukam osób na stanowisko admina, helpera, moderatora. Idąc dalej widzimy pytanie Jakie są wymagania. Wymagania: Osoba z mutacją Wiedza od programie teamspeak 3 i administrowaniu serwera teamspeak Czas poświęcany na serwer min 2h dziennie Kultura przede wszystkim Dobrze więc mamy już za sobą wymagania teraz przejdziemy do pytania Ile osób szukam?. Szukam ok 5 osób które mogłyby zająć te stanowiska. Tym sposobem doszliśmy do końca pytań związanych z rekrutacją podania piszcie najlepiej na PW lub w odpowiedziach. Wspomne jeszcze że ten serwer jest postawiony na vps głosowym i cały czas staramy się o licencje NPL. Wzór do rekrutacji Wiek Imię Doświadczenie (1-10 | Mam tu na myśli znajomość programu TeamSpeak 3) Coś o sobię Dlaczego akurat ty? Kontakt Kontakt do mnie: email: [email protected] skype: lucekbartek Edytowane 20 stycznia 2019 przez czapa932 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 20 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 33 minuty temu, czapa932 napisał: Czas poświęcany na serwer min 2h na rok, na miesiąc czy jak? 33 minuty temu, czapa932 napisał: Umiejętności min.5/10 jak to określić? 34 minuty temu, czapa932 napisał: Wiek 15+ wtedy coś się z takim człowiekiem dzieje? Ixidi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapa932 2 Opublikowano 20 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 2 minuty temu, boleknowak napisał: na rok, na miesiąc czy jak? jak to określić? wtedy coś się z takim człowiekiem dzieje? 1. 2 h dziennie około żeby był. 2. prawda źle napisałem już poprawiam 3. Napisałem taki wiek aby po prostu miał na pewno mutację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurotsuwa 149 Opublikowano 20 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 Dzień dobry, co oznacza termin "vps głosowy" w Twojej wypowiedzi, mości gentlemanie? Oraz jaka jest rozpiska tej skali "doświadczenia"? Skala bez podanych odgórnych wartości bezwzględnych jest nic nie warta. Na zakończenie pozwolę sobie przypomnieć, iż doświadczenie niekoniecznie pokrywa się z umiejętnościami, a tym bardziej wiek rekrutowanego. Z poważaniem, M. "K." K. Hyjy, Marcelowy i jaku49 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapa932 2 Opublikowano 20 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 2 minuty temu, Kurotsuwa napisał: Dzień dobry, co oznacza termin "vps głosowy" w Twojej wypowiedzi, mości gentlemanie? Oraz jaka jest rozpiska tej skali "doświadczenia"? Skala bez podanych odgórnych wartości bezwzględnych jest nic nie warta. Na zakończenie pozwolę sobie przypomnieć, iż doświadczenie niekoniecznie pokrywa się z umiejętnościami, a tym bardziej wiek rekrutowanego. Z poważaniem, M. "K." K. Vps - virtual private server skierowany tylko pod serwer ts3. Owszem wiem że nie zawsze wiek nie daje gwarancji iz człowiek ma większe umiejętności od młodszego od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 20 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 Godzinę temu, czapa932 napisał: Napisałem taki wiek aby po prostu miał na pewno mutację nie każdy ma mutacje w tym wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyjy 7 Opublikowano 20 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 15 Jan Doświadczenie nie będę wypisywał w skali tylko napiszę moje umiejętności, potrafię zrobić wiele, od dodawania unikatowych uprawnień do dodawania botów, dodam jeszcze że jestem grafikiem więc mógł bym pomóc również w ikonach. Więc tak, jestem mangozjebem, w wolnym czasie bawię się w robienie serwera sky block, poza robieniem serwera oglądam anime, oraz czytam mangi, często też lubię sobie porysować. Przy komputerze siedzę cały czas, często od godziny ok 15 do 1:00 Ponieważ jestem osobą której można zaufać, oraz jak dostaję zlecenie wkładam całe siły w to aby je wykonać, oczywiście z największą starannością. Kontakt: Discord: Hyju#9766 Tutaj przez pw Mail: [email protected] Marcelowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 20 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 Odezwij się na это.эмиль#3819 tam sobie chwileczkę pogadamy . Albo podaj mi na pw ip serwera, to obgadamy szczegóły głosowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcelowy 0 Opublikowano 29 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2019 W dniu 20.01.2019 o 18:31, Hyjy napisał: 15 Jan Doświadczenie nie będę wypisywał w skali tylko napiszę moje umiejętności, potrafię zrobić wiele, od dodawania unikatowych uprawnień do dodawania botów, dodam jeszcze że jestem grafikiem więc mógł bym pomóc również w ikonach. Więc tak, jestem mangozjebem, w wolnym czasie bawię się w robienie serwera sky block, poza robieniem serwera oglądam anime, oraz czytam mangi, często też lubię sobie porysować. Przy komputerze siedzę cały czas, często od godziny ok 15 do 1:00 Ponieważ jestem osobą której można zaufać, oraz jak dostaję zlecenie wkładam całe siły w to aby je wykonać, oczywiście z największą starannością. Kontakt: Discord: Hyju#9766 Tutaj przez pw Mail: [email protected] że tak powiem nadawalbys sie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi