Skocz do zawartości

Administracja Teamspeak3

czapa932
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich którzy zainteresowali się tym postem. Tak jak w tytule szukam administracji na serwer TS3. Pokrótce opiszę kogo szukam, jakie są wymagania i ile osób szukam . Dobrze więc zacznijmy od początku. Więc idąc po kolei dochodzimy najpierw do pytania Kogo szukam?. Otóż szukam osób na stanowisko admina, helpera, moderatora. Idąc dalej widzimy pytanie Jakie są wymagania.

Wymagania:

1. Osoba z mutacją
  2. Wiedza od programie teamspeak 3 i administrowaniu serwera teamspeak
  3. Czas poświęcany na serwer min 2h dziennie
  4. Kultura przede wszystkim

Dobrze więc mamy już za sobą wymagania teraz przejdziemy do pytania Ile osób szukam?. Szukam ok 5 osób które mogłyby zająć te stanowiska. Tym sposobem doszliśmy do końca pytań związanych z rekrutacją podania piszcie najlepiej na PW lub w odpowiedziach. Wspomne jeszcze że ten serwer jest postawiony na vps głosowym i cały czas staramy się o licencje NPL.

Wzór do rekrutacji

1. Wiek
  2. Imię
  3. Doświadczenie (1-10 | Mam tu na myśli znajomość programu TeamSpeak 3)
  4. Coś o sobię
  5. Dlaczego akurat ty?
  6. Kontakt

Kontakt do mnie:

email: [email protected]

Edytowane przez czapa932

33 minuty temu, czapa932 napisał:

Czas poświęcany na serwer min 2h

na rok, na miesiąc czy jak?

33 minuty temu, czapa932 napisał:

Umiejętności min.5/10

jak to określić?

34 minuty temu, czapa932 napisał:

Wiek 15+

wtedy coś się z takim człowiekiem dzieje?

2 minuty temu, boleknowak napisał:

na rok, na miesiąc czy jak?

jak to określić?

wtedy coś się z takim człowiekiem dzieje?

1. 2 h dziennie około żeby był.

2. prawda źle napisałem już poprawiam

3. Napisałem taki wiek aby po prostu miał na pewno mutację

Dzień dobry,
co oznacza termin "vps głosowy" w Twojej wypowiedzi, mości gentlemanie? Oraz jaka jest rozpiska tej skali "doświadczenia"? Skala bez podanych odgórnych wartości bezwzględnych jest nic nie warta. Na zakończenie pozwolę sobie przypomnieć, iż doświadczenie niekoniecznie pokrywa się z umiejętnościami, a tym bardziej wiek rekrutowanego.
Z poważaniem,
M. "K." K.

2 minuty temu, Kurotsuwa napisał:

Dzień dobry,
co oznacza termin "vps głosowy" w Twojej wypowiedzi, mości gentlemanie? Oraz jaka jest rozpiska tej skali "doświadczenia"? Skala bez podanych odgórnych wartości bezwzględnych jest nic nie warta. Na zakończenie pozwolę sobie przypomnieć, iż doświadczenie niekoniecznie pokrywa się z umiejętnościami, a tym bardziej wiek rekrutowanego.
Z poważaniem,
M. "K." K.

Vps - virtual private server skierowany tylko pod  serwer ts3.

Owszem wiem że nie zawsze wiek nie daje gwarancji iz człowiek ma większe umiejętności od młodszego od siebie.

1. 15
  2. Jan
  3. Doświadczenie nie będę wypisywał w skali tylko napiszę moje umiejętności, potrafię zrobić wiele, od dodawania unikatowych uprawnień do dodawania botów, dodam jeszcze że jestem grafikiem więc mógł bym pomóc również w ikonach.
  4. Więc tak, jestem mangozjebem, w wolnym czasie bawię się w robienie serwera sky block, poza robieniem serwera oglądam anime, oraz czytam mangi, często też lubię sobie porysować. Przy komputerze siedzę cały czas, często od godziny ok 15 do 1:00
  5. Ponieważ jestem osobą której można zaufać, oraz jak dostaję zlecenie wkładam całe siły w to aby je wykonać, oczywiście z największą starannością.
  6. Kontakt:
    Discord: Hyju#9766
    Tutaj przez pw
    Mail: [email protected]

• 2 tygodnie później...
W dniu 20.01.2019 o 18:31, Hyjy napisał:
  1. 15
  2. Jan
  3. Doświadczenie nie będę wypisywał w skali tylko napiszę moje umiejętności, potrafię zrobić wiele, od dodawania unikatowych uprawnień do dodawania botów, dodam jeszcze że jestem grafikiem więc mógł bym pomóc również w ikonach.
  4. Więc tak, jestem mangozjebem, w wolnym czasie bawię się w robienie serwera sky block, poza robieniem serwera oglądam anime, oraz czytam mangi, często też lubię sobie porysować. Przy komputerze siedzę cały czas, często od godziny ok 15 do 1:00
  5. Ponieważ jestem osobą której można zaufać, oraz jak dostaję zlecenie wkładam całe siły w to aby je wykonać, oczywiście z największą starannością.
  6. Kontakt:
    Discord: Hyju#9766
    Tutaj przez pw
    Mail: [email protected]

że tak powiem nadawalbys sie xD

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...