Talarek 8 Opublikowano 20 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 (edytowane) Siemka, nie wiem czemu ale nie działa mi coś takiego: on rightclick on head: send "test" Próbowałem też tak: on rightclick: if clicked block is head: send "test" Oraz próbowałem zamienić z head na skull. Błędów 0 mimo to nie działa . (posiadam addony, żeby nie było że nie mam) Edytowane 20 stycznia 2019 przez Talarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KsawoX 12 Opublikowano 20 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 Na głowę gracza możesz spróbować po ID. on rightclick on 397:3: send "..." on rightclick: if clicked block is 397:3: send "..." on rightclick: if player's tool is 397:3: send "..." Nie wiem o które konkretnie chodzi, czy o blok na świecie czy w eq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Talarek 8 Opublikowano 20 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 (edytowane) 2 godziny temu, KsawoX napisał: Na głowę gracza możesz spróbować po ID. on rightclick on 397:3: send "..." on rightclick: if clicked block is 397:3: send "..." on rightclick: if player's tool is 397:3: send "..." Nie wiem o które konkretnie chodzi, czy o blok na świecie czy w eq Chodzi mi o blok. To co dałeś nie działa . Edytowane 20 stycznia 2019 przez Talarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 20 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 Cytat on rightclick: if target block is 397:3: zrób coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Talarek 8 Opublikowano 20 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 @SernickLOL dalej nic ;v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KsawoX 12 Opublikowano 20 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 Jakieś błędy / informacje od skripta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Talarek 8 Opublikowano 20 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 48 minut temu, KsawoX napisał: Jakieś błędy / informacje od skripta? Pisałem, że żadnych błędów. Nawet w konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KsawoX 12 Opublikowano 20 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 Ale po tym co daliśmy tobie. Spróbuj w tych pozmianiać ew. na skull of player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Talarek 8 Opublikowano 20 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 53 minuty temu, KsawoX napisał: Ale po tym co daliśmy tobie. Spróbuj w tych pozmianiać ew. na skull of player Po tych propozycjach które podaliście nie było żadnych błędów w konsoli jak i w reloadowaniu skryptu. Sprobój kilku tych opcji i powiedz czy tobie działa, gdyż mi żadna z podanych nie działa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KsawoX 12 Opublikowano 20 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 Spróbuj jeszcze player head Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 uiuin 10 Opublikowano 20 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 Głowa gracza gdy jest na ziemi może być w różny sposób zdefiniowana Tutaj masz gdy głowa jest powieszona na ścianie Sprawdzane na prawie najnowszej wersji skripta Jak widać działa prawie tak samo jak sadzonki dyni lub melona Wczoraj lub dziś wyszła nowa i nie zaktualizowałem, ale raczej to nie wpłynie jakoś inaczej na nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Talarek 8 Opublikowano 21 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2019 20 godzin temu, uiuin napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Głowa gracza gdy jest na ziemi może być w różny sposób zdefiniowana Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Tutaj masz gdy głowa jest powieszona na ścianie Sprawdzane na prawie najnowszej wersji skripta Jak widać działa prawie tak samo jak sadzonki dyni lub melona Wczoraj lub dziś wyszła nowa i nie zaktualizowałem, ale raczej to nie wpłynie jakoś inaczej na nazwy. Dzięki, sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Talarek 8
Siemka, nie wiem czemu ale nie działa mi coś takiego:
on rightclick on head: send "test"
Próbowałem też tak:
on rightclick: if clicked block is head: send "test"
Oraz próbowałem zamienić z head na skull. Błędów 0 mimo to nie działa
. (posiadam addony, żeby nie było że nie mam)
Edytowane przez TalarekOdnośnik do komentarza
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi