[0|-|+]°°°°[-]°°°°°°°°°[+]- "perła kresu" od 1 do 30
[0|0|0]°°°°°°°°°°°°°°°°[0]- Nic
•Już po naładowniu.
Po naładowaniu mamy "żutnik pereł" z całym paskiem zużycia, (jak się ładuje np. 1 perła to pasek ma się zapełniać ...)
•Zastosowanie.
"żutnik pereł" powinien służyć do przechowywania "Pereł kresu".
Tak jak Perły kresu są do żucania tak "żutnik pereł" też jest do żucania.. Xd troche dziwacznie ujołem..
Chodzi mi o to że przechowujemy w żutniku 30 pereł. I jak trzymamy w ręce slot z tym żutnikiem (w minecrafcie,,, poprostu w ręce mamy perłe) klikamy prawym i żucamy perłe kresu ,,, zostaje nam 29 zużyć czyli 29 pereł... jak dojdzie do 0 ,, to trzeba od nowa napełniać ale jak sie je wykożysta nie usuwa się z ekwipunku żutnik pereł!
Pytanie
_Of3k 278
Siemanko,
Niech ktoś napisze mi skript na ładowaną perłe kresu ...
•Crafting.
[+|-|+]°°°°°°°°°°°°°[+]- "Perła Kresu"
[-|•|-]°°°°[+]°°°°°°°°°[-]- "Blok Diax"
[+|-|+]°°°°°°°°°°°°°[•]- "Skrzynia Kresu"
Po scraftowaniu otrzymójemy zwykłą perłe kresu z nazwą "żutnik pereł" na iconie perły ma być dodany pasek zużycia.
Pasek zużycia wynosi 0/30.
•ładowanie.
[0|0|0]°°°°°°°°°°°°°°°°[-]- "żutnik pereł"
[0|-|+]°°°°[-]°°°°°°°°°[+]- "perła kresu" od 1 do 30
[0|0|0]°°°°°°°°°°°°°°°°[0]- Nic
•Już po naładowniu.
Po naładowaniu mamy "żutnik pereł" z całym paskiem zużycia, (jak się ładuje np. 1 perła to pasek ma się zapełniać ...)
•Zastosowanie.
"żutnik pereł" powinien służyć do przechowywania "Pereł kresu".
Tak jak Perły kresu są do żucania tak "żutnik pereł" też jest do żucania.. Xd troche dziwacznie ujołem..
Chodzi mi o to że przechowujemy w żutniku 30 pereł. I jak trzymamy w ręce slot z tym żutnikiem (w minecrafcie,,, poprostu w ręce mamy perłe) klikamy prawym i żucamy perłe kresu ,,, zostaje nam 29 zużyć czyli 29 pereł... jak dojdzie do 0 ,, to trzeba od nowa napełniać ale jak sie je wykożysta nie usuwa się z ekwipunku żutnik pereł!
|•Dzięki za Uwage! Nie paczcie na orto =>•|
|•Pisane z minecraf'towego tableta :>>•|
-,- Edytowany 7 razy -,-
Edytowane przez _Of3kOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/3134-%C5%82adowana-per%C5%82a-kresu/Udostępnij na innych stronach
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi