Skocz do zawartości

SkyEco.PL - klasyczny skyblock z nowością

Mareczek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! Z miłą chęcią prezentuje wam mój nowy serwer SkyEco.PL.

Informacje o serwerze:

IP: SkyEco.PL

Wersja: 1.12.2

Tryb: SkyBlock

Discord: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Strona: skyeco.pl

Wejście: Premium, nonpremium

Start: 23.12.2018r (23 grudnia 2018r w niedziele) Godzina: 15:30

SkyEco.PL to jest klasyczny skyblock z nutką nowości. Na serwerze znajdziesz między innymi: wymieniarki, PVP, parkour (o 3 trybach trudności z nagrodami), sklep VIP/SVIP. Występującymi rangami na serwerze to: Gracz, VIP, SVIP, Moderator, Admin.. Cóż.. Po co więcej.. Zadbaliśmy też o wygląd postaci i na naszym serwerze widać skiny graczy dzięki naszemu pluginowi. Nie zapomnieliśmy też o oddzielnym schemacie wyspy dla Gracza, VIPa/SVIPa.  Przesyłam wam film i fotki spawnu:

Ftzbuqy.png

LUgU04x.png

Mam nadzieję, że się pojawicie na starcie ;) 

Edytowane przez Mareczek

Wspaniała czcionka ułatwiająca czytanie (niestety bez polskich znaków, ale to nie problem); cudowny spawn; nowatorskie podejście do robienia screenów (są tak futurystycznie rozciągnięte na brzegach...); brak filmu to też nie problem, pewnie to był super trailer za kilka stów, z pewnością się starałeś :)

Edytowane przez ZiemniaQ

Kolega usunął, zaraz będzie ponownie. On mi za darmo zrobił. Kolega z podstawówki xd. Usunął z powodu zmian w trailerze. Moim zdaniem liczy się serwer a nie jakość prezentacji :d  Nie każdy ma zdolności prezentacyjne. Ps. zapraszam na discorda serwerowego Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! @LuckyPotato co do screeneów to możesz je kliknąć i się powiększą.

Edytowane przez Mareczek

• bvcz zmienił(a) tytuł na SkyEco.PL - klasyczny skyblock z nowością
11 minut temu, Mareczek napisał:

Oj przestań.. Drobnostki. Szukasz dziury w całym :v

Nie w całym, nie znam się na grafice/pisaniu walonych recenzji, ale za to trochę na trailerach :) A drobnostką to nie jest bo to nie przedstawia twojego serwera :0 Tak samo mogę wysłać ss z dragona i powiedzieć patrz ile mam graczy :)

9 minut temu, Centurion napisał:

Czy to są zalety 1.12.2? Nie, bardziej to wygląda na serwer pvp/easyhc a nie skyblock :/ 

Dlaczego? Bo arena PVP jest jak na każdym skyblocku? Przecież jest  sklep/skup, wyspy, różne schematy dla rang, ranking wysp..  Coś ty się tak uczepił..

Edytowane przez Mareczek

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...