Parczik 7 Opublikowano 17 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2018 Siema, powie mi ktoś jak mam napisać nazwę płyty "11" (tej zniszczonej) aby działało w skrypcie? Bo jak piszę "11" to pisze że nie jest poprawne i nie wiem, bo ani "black", ani "destroyed" ani nic nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 17 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2018 ("ID" parsed as item) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Parczik 7 Opublikowano 17 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2018 32 minuty temu, LuckyPotato napisał: ("ID" parsed as item) Ziomek mi chodzi o to że nie wiem co mam wpisać i w "give" i w "on rightclick with" i jeszcze "remove" Po prostu podaj mi nazwę tego... Jak masz np. płytę blocks to "block music disc" a 11 music disc nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 17 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2018 Wszystkie dostępne nazwy płyt. Pobrane z githuba SkriptLanga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Parczik 7 Opublikowano 17 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2018 1 minutę temu, stefanik11 napisał: Wszystkie dostępne nazwy płyt. Pobrane z githuba SkriptLanga. Nie działa. Piszę "11 music disc" i "music disc 11" i dalej nic!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1967 Opublikowano 17 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2018 (edytowane) Godzinę temu, Parczik napisał: Nie działa. Piszę "11 music disc" i "music disc 11" i dalej nic!!!!!!! add ("ID" parsed as item) to player Sk Abyś zobaczył id tej Płyty: command /id [<text>]: trigger: send "&6Id:&c %id of player's tool%" Albo: record_11 Edytowane 17 grudnia 2018 przez xAxee Addiss9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Parczik 7 Opublikowano 19 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2018 W dniu 17.12.2018 o 14:25, xAxee napisał: add ("ID" parsed as item) to player Sk Abyś zobaczył id tej Płyty: command /id [<text>]: trigger: send "&6Id:&c %id of player's tool%" Albo: record_11 Ile razy mam powtarzać że ma być to nazwa a nie ID!!!! bo id w "on rightclick" nie działa!!!!!!!! a record 11 też nie działa! pisze mi: 1 record 11' is not an item type (Potwory.sk, line 38: give 1 record 11 named "&cZostan Larwa" to player "1" ilość w przypadku innych itemów jest ok "record 11" jest problemem "named i reszta" nie jest problemem problem jest w tym "record 11" w "give" i "on rightclick" A ID W ON RIGHTCLICK NIE DZIAŁA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1967 Opublikowano 19 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2018 21 minut temu, Parczik napisał: Ile razy mam powtarzać że ma być to nazwa a nie ID!!!! bo id w "on rightclick" nie działa!!!!!!!! a record 11 też nie działa! pisze mi: 1 record 11' is not an item type (Potwory.sk, line 38: give 1 record 11 named "&cZostan Larwa" to player "1" ilość w przypadku innych itemów jest ok "record 11" jest problemem "named i reszta" nie jest problemem problem jest w tym "record 11" w "give" i "on rightclick" A ID W ON RIGHTCLICK NIE DZIAŁA jak id w on rightclick nie działa to zrób tak... on rightclick: if player's tool is ("ID" parsed as item): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Parczik 7 Opublikowano 19 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2018 Godzinę temu, xAxee napisał: jak id w on rightclick nie działa to zrób tak... on rightclick: if player's tool is ("ID" parsed as item): Problem jest w tym że to jest tak: on rightclick with (płyta): a raczej w tym, że... GDZIE JA MAM TO WSTAWIĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1967 Opublikowano 19 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2018 3 godziny temu, Parczik napisał: Problem jest w tym że to jest tak: on rightclick with (płyta): a raczej w tym, że... GDZIE JA MAM TO WSTAWIĆ Zamiast on rightclick with (plyta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Parczik 7
Siema, powie mi ktoś jak mam napisać nazwę płyty "11" (tej zniszczonej) aby działało w skrypcie? Bo jak piszę "11" to pisze że nie jest poprawne i nie wiem, bo ani "black", ani "destroyed" ani nic nie działa
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi