skript.pl 139 Opublikowano 12 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2018 Użytkownik @kapi. dodał nowy wniosek: Ranga, która pozwala na więcej niż VIP! Witam po raz kolejny czytelników mojej drugiej propozycji. Mianowicie chodzi o to, że można by było zrobić rangę, która miałaby takie przywileje jak: - Dostęp do specjalnego działu tylko dla tej rangi (w okresie posiadania rangi) - Możliwość stworzenia własnego sub-forum w specjalnym do tego dziale, aby mogli uczestniczyć tam wszyscy użytkownicy bynajmniej komentować. I w tym sub-forum obowiązywałby regulamin forumowy oraz ustalony przez "Właściciela" owego sub-forum> (w okresie posiadania rangi) - Wybór koloru własnego nicku (w okresie posiadania rangi) - Darmowa zmiana tytułu wielokrotnie (w okresie posiadania rangi) - Na ponowny zakup tej rangi rabat 5% (jednorazowo, na stałe) - 1 darmowy mały baner reklamowy (w okresie posiadania rangi, w wersji rangi +, czy coś...) - Brak reklam (w okresie posiadania rangi) - Możliwość udostępnienia własnego CSS forum dla wszystkich użytkowników (aby zostało ono zatwierdzone na liście motywów z dopiskiem Motyw użytkownika NAZWA: nazwa_motywu[opcjonalnie]) Zawsze ktoś może jeszcze dodać swoje propozycje (prawda?). Pozytywne skutki: - jeśli znalazłyby się osoby, które chciałyby mieć takie przywileje byłyby znów większe zarobki. - wiele użytkowników byłoby ucieszonych, że forum się rozwija w kierunku rang. - minimalna cena tej rangi to: 20zł Negatywne skutki: - nadużywanie możliwości rang. : więcej nie znalazłem. Dziękuje bardzo za przeczytanie mojej propozycji do końca. Prosiłbym o subiektywne rozpatrzenie mojej propozycji. Pozdrawiam Kacper Koźbiał. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poniżej znajduje się dyskusja wniosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 12 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2018 3 minuty temu, skript.pl napisał: Dostęp do specjalnego działu tylko dla tej rangi (w okresie posiadania rangi) Jest coś takiego na discordzie dla vip++, zakładając że rangi tej i tak nie kupi za dużo osób nie ma to sensu. 4 minuty temu, skript.pl napisał: Możliwość stworzenia własnego sub-forum w specjalnym do tego dziale, aby mogli uczestniczyć tam wszyscy użytkownicy bynajmniej komentować. I w tym sub-forum obowiązywałby regulamin forumowy oraz ustalony przez "Właściciela" owego sub-forum> (w okresie posiadania rangi) Były blogi użytkowników, umarły. Poza tym nie widzę zbytnio sensu takiego rozwiązania 5 minut temu, skript.pl napisał: Wybór koloru własnego nicku (w okresie posiadania rangi) Nie jestem zwolennikiem robienia tęczy, uważam że kolory powinny mieć funkcję informacyjną. 7 minut temu, skript.pl napisał: Możliwość udostępnienia własnego CSS forum dla wszystkich użytkowników (aby zostało ono zatwierdzone na liście motywów z dopiskiem Motyw użytkownika NAZWA: nazwa_motywu[opcjonalnie]) I teraz pomyśl, że jakiś użytkownik wchodzi w listę stylów, a tam pełno brzydkich i niedopracowanych. Co sobie pomyśli o forum? Osobiście jestem na nie. Moim zdaniem vip i vip++ to idealny podział. Jeśli już tworzyć jakąś nową, to jakoś lepiej to zaplanować. bludis i dlawE 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 12 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2018 3 minuty temu, Ixidi napisał: Były blogi użytkowników, umarły A kluby? Nie zapominajmy o klubach - każdy może mieć swoje prywatne forum, a nikt nie chce... Na resztę odpiszę jutro. @Libter nawet ja o nich zapomniałem Notatka dodana przez Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 7 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2019 W dniu 12.12.2018 o 22:30, skript.pl napisał: - Dostęp do specjalnego działu tylko dla tej rangi (w okresie posiadania rangi) Ale i tak bez sensu tak jak pisał @Ixidi. W dniu 12.12.2018 o 22:30, skript.pl napisał: - Możliwość stworzenia własnego sub-forum w specjalnym do tego dziale, aby mogli uczestniczyć tam wszyscy użytkownicy bynajmniej komentować. I w tym sub-forum obowiązywałby regulamin forumowy oraz ustalony przez "Właściciela" owego sub-forum> (w okresie posiadania rangi) Taką możliwość ma obecnie każdy z ustalaniem wewnętrznego regulaminu włącznie - nazywamy ją klubami. W dniu 12.12.2018 o 22:30, skript.pl napisał: - Wybór koloru własnego nicku (w okresie posiadania rangi) - Darmowa zmiana tytułu wielokrotnie (w okresie posiadania rangi) Wybór koloru trudny technicznie. Zmiana tytułu W dniu 12.12.2018 o 22:30, skript.pl napisał: - 1 darmowy mały baner reklamowy (w okresie posiadania rangi, w wersji rangi +, czy coś...) No tak średnio bym powiedział. Nie wszyscy skorzystają, a ci co skorzystają zbytnio zyskają bo lepiej kupić jakąś super-ultra-rangę niż baner... W dniu 12.12.2018 o 22:30, skript.pl napisał: - Brak reklam (w okresie posiadania rangi) Standard. W dniu 12.12.2018 o 22:30, skript.pl napisał: - Możliwość udostępnienia własnego CSS forum dla wszystkich użytkowników (aby zostało ono zatwierdzone na liście motywów z dopiskiem Motyw użytkownika NAZWA: nazwa_motywu[opcjonalnie]) To chyba jedyny powód dla którego warto by było kupić rangę. Pytanie czy komukolwiek się chce robić takiego CSSa... Ixidi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skript.pl 139 Opublikowano 27 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2019 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi