xNawi 55 Opublikowano 21 września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 września 2014 Bardzo go potrzebuje a Freeku go usunal ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 21 września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 września 2014 nie. on przestał ten skrypt pisać. co powoduje usunięciem skryptu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNawi 55 Opublikowano 21 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 września 2014 nie. on przestał ten skrypt pisać. co powoduje usunięciem skryptuWiem właśnie i dlatego się pytam czy ktoś ma go na pc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 21 września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 września 2014 Mam go gdzieś ale udostępnie Ci go tylko za zgoda Freka, tj. Zdobądź jego zgodę na rozpowszechnienie tego skryptu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNawi 55 Opublikowano 21 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 września 2014 Mam go gdzieś ale udostępnie Ci go tylko za zgoda Freka, tj. Zdobądź jego zgodę na rozpowszechnienie tego skryptuKurcze, nie mam do niego kontaktu ;/ Możesz mi podesłać, nie chce tego skryptu udostępniać tylko potrzebuje go na serwer PvP ze względu na taba ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 21 września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 września 2014 W jego profilu masz wszelkie dane kontaktowe typu skype strona www itp. (Frekuu bodajże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNawi 55 Opublikowano 21 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 września 2014 W jego profilu masz wszelkie dane kontaktowe typu skype strona www itp. (Frekuu bodajże)Ok znalazłem na kompie ten skrypt XD Temat do zamknięcia. Zamek ~sebafudi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xNawi 55
Bardzo go potrzebuje a Freeku go usunal ;(
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi