Prezentacjatest 11 Opublikowano 9 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2018 (edytowane) WITAM wszystkich. Chce przedstawić serwer nad którym prace już ruszyły! *Planowane IP: Freebuild.hostmc.pl* Na serwerze będzie: Najlepsza działka (budowle) jesli ktos zbuduje najładniejszą działke naszym zdaniem będziemy oceniac to dostanie nagrode (jaką?) jeszcze nie wiadomo jak pisałem prace już ruszyły mamy tez duzo pracy itp. Planowana data 2019r luty najprawdopdobniej, bardziej nam chce sie robić jeżeli jakiś gracz czeka na serwer :). Czyste PVP max Set 4/3, na niektorych sa lvl 127 u nas tak nie ma czysty FreeBuild! Tutaj możesz odwiedzic naszą grupe po więcej informuje na bierząco: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Zdjec serwera nie dam ponieważ dopiero zaczeliśmy robić. Ale screeny są co w serwerze będzie na 100%. Na tę chwile skupiamy sie na budowaniu jak możemy pierw budowanie potem pluginy itp Oczywiscie PLUGINY SAMEMU nie wgrywamy żadnego. To tyle dzięki! Zdjęcia; Nie wiem jak wstawic wiec daje do zapodaj onet. Jak podoba Ci sie zapowiedz? 0/10? Jezeli umiesz robić ładne trailery NAPISZ DO NAS! Wersja 1.8 Dawniejszy nasz serwer (nieaktualny) Edytowane 10 grudnia 2018 przez LjayPL789 Wstawiam na serwis imgur w linku bezpośrednim. Notatka dodana przez bludis MrCarrot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337envy 44 Opublikowano 9 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2018 Nie wgrywacie żadnego pluginu aha okej a World edit, world guard, skript? To są podstawowe pluginy a wątpię żebyście umieli i cz wgl jest sens je robić samemu ;> poza tym nwm po co ty wgl piszesz już teraz o tym skoro nie masz kompletnie nic bo tak naprawdę penwnie nikogo ten twój serwerek nie obchodzi a same mowienie że serwer będzie "super" nie zachęca bo to są tylko słowa rzucane na wiatr a co się pewnie okaże? Że serwer będzie miał nie ogarnięte oraz nie skonfigurowane pluginy z neta a administracja będzie się bawiła i konwersowala na chacie no i zapewne będzie miała z 10 czy 12 lat. Prezentacjatest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezentacjatest 11 Opublikowano 9 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2018 6 minut temu, 1337envy napisał: Nie wgrywacie żadnego pluginu aha okej a World edit, world guard, skript? To są podstawowe pluginy a wątpię żebyście umieli i cz wgl jest sens je robić samemu ;> poza tym nwm po co ty wgl piszesz już teraz o tym skoro nie masz kompletnie nic bo tak naprawdę penwnie nikogo ten twój serwerek nie obchodzi a same mowienie że serwer będzie "super" nie zachęca bo to są tylko słowa rzucane na wiatr a co się pewnie okaże? Że serwer będzie miał nie ogarnięte oraz nie skonfigurowane pluginy z neta a administracja będzie się bawiła i konwersowala na chacie no i zapewne będzie miała z 10 czy 12 lat. Jezeli Ciebie serwer nie obchodzi to nie moja wina. Pluginy autorskie będą. Ale dzieki za opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337envy 44 Opublikowano 10 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2018 15 godzin temu, Prezentacjatest napisał: Jezeli Ciebie serwer nie obchodzi to nie moja wina. Pluginy autorskie będą. Ale dzieki za opinie Pluginy czy raczej skrypty xD? Ogólnie robienie freebuilda na 1.8 to po prostu idiotyzm ponieważ granie teraz na serwerze typu survival skyblock czy freebuild jest po prostu nudne a jeżeli Chcesz aby ktoś grał to lepiej postaw serwer na 1.12 lub 1.13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezentacjatest 11 Opublikowano 10 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2018 W dniu 10.12.2018 o 14:31, 1337envy napisał: Pluginy czy raczej skrypty xD? Ogólnie robienie freebuilda na 1.8 to po prostu idiotyzm ponieważ granie teraz na serwerze typu survival skyblock czy freebuild jest po prostu nudne a jeżeli Chcesz aby ktoś grał to lepiej postaw serwer na 1.12 lub 1.13 Nad wersja to sie jeszcze pomysli Oceńcie, które lepsze i które bardziej by Was wciągnęło? 1. 2. Nowe: Łączę. Notatka dodana przez stefanik11 EvoChestenchpl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvoChestenchpl 8 Opublikowano 10 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2018 Oba wygladaja jak robione w paint Obrazki png wklejone z neta tlo z neta zwykly napis kolorowy 1337envy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezentacjatest 11 Opublikowano 10 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2018 2 minuty temu, EvoChestenchpl napisał: Oba wygladaja jak robione w paint Obrazki png wklejone z neta tlo z neta zwykly napis kolorowy to zrob lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvoChestenchpl 8 Opublikowano 10 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2018 32 minuty temu, Prezentacjatest napisał: to zrob lepsze Z darmo?, nie sądzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezentacjatest 11 Opublikowano 10 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2018 2 minuty temu, EvoChestenchpl napisał: Z darmo?, nie sądzę. nie chce od Ciebie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZiemniaQ Opublikowano 10 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2018 Ja się tutaj nawiążę do twojej prezentacji... Jak widzę napis 'ogarnięta administracja' to aż mnie coś strzela. Jedyne co o właścicielu mi wtedy przychodzi na myśl to '10-letnie dziecko bez wyobraźni i wyczucia' 'częste eventy' dla mnie wygląda to tak - zrobiłem na szybko gówniany serwer, nie ma nic do zaoferowania, napiszę że mamy dużo eventów to może ktoś przyjdzie... 'brak lagów' - moment gdy twój serwer nie ma żadnych zalet więc piszesz byle co, żeby zdjęcie nie było puste... brak lagów to nie jest zaleta - to jest standard, który ty powinieneś zapewnić otwierając publiczny serwer 'epickie budowle graczy' - czekaj, bo sie pogubiłem... serwer jeszcze nie wystartował, a wy już macie epickie budowle graczy? wow... '90% serwera to gracze' - a skąd taka statystyka? Czyli liczba administratorów automatycznie zwiększa się wraz ze zwiększaniem się graczy online? Czyli że jak będzie mniej niż 9 graczy na serwerze, to nie będzie żadnej administracji? 'hostmc.pl' na nazwa.pl masz darmowe domeny na rok (pewnie jeszcze są) weź sobie jedną, podepnij i ciesz się ładnym ip... Spokojnie nie będziesz musiał opłacać kolejnego roku, bo ten serwer nie wytrzyma dłużej niż miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezentacjatest 11 Opublikowano 10 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2018 Ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CheckeR 5 Opublikowano 10 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2018 Ktoś tu nie umie przyjąć krytyki Serwer jak serwer, nic nadzwyczajnego. Pomysł ten już był nie raz. 1337envy i Centurion 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337envy 44 Opublikowano 10 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2018 45 minut temu, CheckeR napisał: Ktoś tu nie umie przyjąć krytyki Serwer jak serwer, nic nadzwyczajnego. Pomysł ten już był nie raz. No widzisz ziomek żyje przeszłością i myśli że jak miał serwer w 2015 to zrobi taki sam w 2019 xD Centurion i CheckeR 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 11 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2018 W dniu 9.12.2018 o 21:54, Prezentacjatest napisał: jak pisałem prace już ruszyły mamy tez duzo pracy itp. Nie wątpię Cytat Dawniejszy nasz serwer (nieaktualny) Pisałeś gdzieś, że miałeś około 20-30 stałych graczy? 2-3 na filmiku, nie chce się doczepiać, ale to nie są stałe osoby W dniu 9.12.2018 o 21:54, Prezentacjatest napisał: Oczywiscie PLUGINY SAMEMU nie wgrywamy żadnego. ?? Chodzi Ci o to że nie będzie pluginów? Jak zrobisz działki? Kopalnie na survivalu? Jakaś strefa vipa? Plugin na światy? W dniu 9.12.2018 o 21:54, Prezentacjatest napisał: To tyle dzięki! Zdjęcia; Nie wiem jak wstawic wiec daje do zapodaj onet. Jak podoba Ci sie zapowiedz? 0/10? Jezeli umiesz robić ładne trailery NAPISZ DO NAS! Prezentacja powinna się charakteryzować ładnym wykonaniem, a nie pytaniami. Ten filmik i zdjęcia spoko tekst do kitu.... zamiast pisać "Nie wiem jak" może pochwal się czymś? Osiągnąłeś perfekcyjny efekt rozgłosu, ale nic po za tym więcej. Serwer jak zostanie otworzony dostanie te 5 osób, które wejdą na 5 min aby zobaczyć serwer i wyjdą.... Co do trailerów wystarczy poszukać na forum (są perełki typu 5-10 zł trailer). Szczerze? Nie zagram, nie chce mi się wchodzić na kolejny freebuild, który upadnie po 2-3 miesiącach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezentacjatest 11 Opublikowano 11 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2018 Wiem jak to wygląda ale sami sie przekonacie 9 godzin temu, Centurion napisał: Chodzi Ci o to że nie będzie pluginów? Jak zrobisz działki? Kopalnie na survivalu? Jakaś strefa vipa? Plugin na światy? moj błąd chodzi mi , ze ogolem autorskie Łączę. Notatka dodana przez stefanik11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337envy 44 Opublikowano 11 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2018 2 godziny temu, Prezentacjatest napisał: Wiem jak to wygląda ale sami sie przekonacie o ile ktoś w ogóle będzie grał ;d być może wbije ale tylko po to aby napisać opinie tego serwera który będzie "MEEGA" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezentacjatest 11 Opublikowano 11 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2018 4 godziny temu, 1337envy napisał: o ile ktoś w ogóle będzie grał ;d Mam taką nadzieje ja wiem ze myslicie ze sie serwer zapowiada lipny albo gorzej ale na pewno zmienisz zdanie jak zobaczyc znaczy nie na pewno ale na 50%. 4 godziny temu, 1337envy napisał: być może wbije ale tylko po to aby napisać opinie tego serwera który będzie "MEEGA" Będzie miło :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337envy 44 Opublikowano 11 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2018 57 minut temu, Prezentacjatest napisał: Mam taką nadzieje ja wiem ze myslicie ze sie serwer zapowiada lipny albo gorzej ale na pewno zmienisz zdanie jak zobaczyc znaczy nie na pewno ale na 50%. Będzie miło :D. OK więc podaj jakieś aktualne ssy z serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezentacjatest 11 Opublikowano 11 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2018 (edytowane) 3 godziny temu, 1337envy napisał: OK więc podaj jakieś aktualne ssy z serwera Zdradze jakis screen jak będzie skończona np * mapa * Tutaj możesz odwiedzic naszą grupe po więcej informuje na bierząco: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Edytowane 11 grudnia 2018 przez Prezentacjatest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neQYT 63 Opublikowano 11 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2018 Serwer będzie jednym wielkim niewypałem, pluginy pewnie z neta i nie będzie zabezpieczony tab przy wpisywaniu / oraz /pl będzie łatwo sprawdzić /ver itp. A i jeszcze pluginów to ty mój drogi pewnie nie umiesz pisać! A i domena hostmc.pl ogarnij .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi