XXXXXXXXXX 2 Opublikowano 7 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 Siema zrobiłem sobie antybota na podstawie sprawdzania czy gracz łączy się z vpn http://proxy.mind-media.com/block/proxycheck.php?ip= Wszystko działa lecz można wpuszczać też boty z swojego ip. Da się temu jakoś zaradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 512 Opublikowano 7 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 48 minut temu, XXXXXXXXXX napisał: Siema zrobiłem sobie antybota na podstawie sprawdzania czy gracz łączy się z vpn http://proxy.mind-media.com/block/proxycheck.php?ip= Wszystko działa lecz można wpuszczać też boty z swojego ip. Da się temu jakoś zaradzić? Możesz sprawdzać czy na serwerze jest jakiś gracz o takim samym ip i jeżeli jest to wyrzucić Więc w teorii wbije jedynie 1 bot Mcuz0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XXXXXXXXXX 2 Opublikowano 7 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 2 godziny temu, McKoxu napisał: Możesz sprawdzać czy na serwerze jest jakiś gracz o takim samym ip i jeżeli jest to wyrzucić Więc w teorii wbije jedynie 1 bot A CO GDY JA CHCE NIELIMITOWANA LICZBE GRACZY Z JEDNEGO ADRESU Peridot i LloydPL 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 550 Opublikowano 7 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 To sie spodziewaj graczy. Zawsze możesz zrobić np. - Np. maksymalnie w tym samym odstępie czasu może wejść tylko np. 1osoba lub 2 (wiem, że mało skuteczne, to tylko propozycja) Peridot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 7 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 51 minut temu, XXXXXXXXXX napisał: A CO GDY JA CHCE NIELIMITOWANA LICZBE GRACZY Z JEDNEGO ADRESU Bot łączy się i loguje tym samym protokołem co normalny gracz. yooniks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 10 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2018 W dniu 7.12.2018 o 21:26, XXXXXXXXXX napisał: A CO GDY JA CHCE NIELIMITOWANA LICZBE GRACZY Z JEDNEGO ADRESU dokładnie tak jak napisał Ixidi możesz jedynie spróbować sprawdzanie jakiegoś odstępu pomiędzy pakietami przy joinie, ale wątpię że ci się uda. Tak jakoś działał qprotector, ale czasem wykrywal też normalnych graczy. A tak to możesz zliczac też wszystkich graczy i porównywać ich 3-4 litery nicku (i też od tyłu) taką opcję mam u siebie w casualprotectorze, i wylapuje np. juniks4726 47473skinuj gdy jest ich 3+ na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
XXXXXXXXXX 2
Siema zrobiłem sobie antybota na podstawie sprawdzania czy gracz łączy się z vpn http://proxy.mind-media.com/block/proxycheck.php?ip=
Wszystko działa lecz można wpuszczać też boty z swojego ip. Da się temu jakoś zaradzić?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi