YoLoDavcio 2 Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 (edytowane) Jeśli szukasz technika pisz [email protected] lub pv Edytowane 26 listopada 2018 przez stefanik11 Dodaję prefix i poprawiam nazwę tematu. Notatka dodana przez stefanik11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 22 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2018 Może coś o sobie, czym się zajmujesz? Żadne pv opisz to tutaj. Bielecki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoLoDavcio 2 Opublikowano 25 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2018 (edytowane) Zajmuje się robieniem paczek pluginów i bardzo dobrze pisze sk. Mam na imię Dawid mam 14 lat zajmuje się informatyką (html) Edytowane 26 listopada 2018 przez LjayPL789 Zamieniam wulgaryzm na "bardzo dobrze". Notatka dodana przez bludis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanik11 61 Opublikowano 26 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 279 Opublikowano 26 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2018 Technik który robi paczki? Nie tym się technik zajmuje. Html? Co to za umiejętność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 26 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2018 (edytowane) A jak już ten html to może jakaś przykładowa stronka A co do skryptów.... bez komentarza. Edytowane 26 listopada 2018 przez jaku49 gnomq i Bielecki 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowanyxd 23 Opublikowano 27 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2018 Japier... xdd Coraz więcej osób bierze się do takich rzeczy z myślą że zarobią na vipka na serwerze megadrop Smutne, ale prawdziwe. jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 27 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2018 9 minut temu, Kraftowanyxd napisał: Japier... xdd Coraz więcej osób bierze się do takich rzeczy z myślą że zarobią na vipka na serwerze megadrop Smutne, ale prawdziwe. Cytat Moje biomy posiada co 2 serwer w Minecraft! Jestem jedyną osobą w Polsce która zajmuje się stworzeniem biomów na tak dużą skalę! Moje biomy znajdziecie np.: TUTAJ TYPOWE PODANIE TYCH MAŁO ZNANYCH SERWERÓW< GDZIE TO JEST PEWNE IŻ FAKTYCZNIE ON TAM BRAŁ CZYNNY UDZIAŁ I ROBIŁ TE BIOMY oraz na wielu innych serwerach! Poświęcam wiele czasu by stworzyć biomy idealne, oraz kreatywne. Dziękujemy za uwagę i komentarz WSPANIAŁEGO znawcy owego stanowiska. Gonti i Bielecki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowanyxd 23 Opublikowano 27 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2018 4 godziny temu, _Of3k napisał: Dziękujemy za uwagę i komentarz WSPANIAŁEGO znawcy owego stanowiska. Nie rozumiem? Ładnie i estetycznie zaprezentowanie moich usług wraz ze stroną, zadowoleni klienci, kolega nawet nie zapisał co oferuje dokładnie oraz czego oczekuje, brak praktycznie jakiej kolwiek informacji, "TUTAJ TYPOWE PODANIE TYCH MAŁO ZNANYCH SERWERÓW< GDZIE TO JEST PEWNE IŻ FAKTYCZNIE ON TAM BRAŁ CZYNNY UDZIAŁ I ROBIŁ TE BIOMY" Jeżeli chodzi ci o jakieś dowody czy aby faktycznie te serwery kupiły u mnie te biomy to masz je na moim kanale z serii filmów "PREZENTACJA AUTORSKICH BIOMÓW" "Dziękujemy za uwagę i komentarz WSPANIAŁEGO znawcy owego stanowiska." - nie uważam się za znawcę, i też nie piszę czegoś w stylu "robię to lepiej" czy coś takiego, wypowiedziałem swoją opinie, i przedstawiłem realia większej ilości osób która oferuję się właśnie tak, z mojego długiego doświadczenia właśnie robi to dla vipa na serwerze, i najczęściej okazuję się to lewy interes gdzie w większości osoba kupująca jest oszukana. Jeżeli kolega chce jeszcze coś dodać zapraszam na dyskusję na pv:) Widzę że wolność słowa pomału znika Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 27 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2018 2 godziny temu, Kraftowanyxd napisał: Ładnie i estetycznie zaprezentowanie moich usług wraz ze stroną, zadowoleni klienci, Spoiler To jest to twoje "ładnie" i "estetycznie". Cytat Jeżeli chodzi ci o jakieś dowody czy aby faktycznie te serwery kupiły u mnie te biomy to masz je na moim kanale z serii filmów "PREZENTACJA AUTORSKICH BIOMÓW" To jakaś kpina? Jedna minuta filmu, 20s intro, 5s na "ukazanie" lokacji, gdzie kamera pokazuje "DUŻO". Dopisek nazwy znanego serwera nie potwierdza autentyczności zlecenia. Chociaż to już można olać, tak, czy inaczej nie wysilił byś się aby to udowodnić + większość klientów chce zachować dyskrecje. Cytat Widzę że wolność słowa pomału znika Jeżeli uważasz iż jednostka może stłamsić twoją wolność słowa, to powodzenia w życiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi