Skocz do zawartości

Technikiem

YoLoDavcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, Kraftowanyxd napisał:

Japier... xdd :D:D:D

Coraz więcej osób bierze się do takich rzeczy z myślą że zarobią na vipka na serwerze megadrop :D:D

Smutne, ale prawdziwe. 

Cytat

Moje biomy  posiada co 2 serwer w Minecraft! Jestem jedyną osobą w Polsce która zajmuje się stworzeniem biomów na tak dużą skalę! Moje biomy znajdziecie np.: TUTAJ TYPOWE PODANIE TYCH MAŁO ZNANYCH SERWERÓW< GDZIE TO JEST PEWNE IŻ FAKTYCZNIE ON TAM BRAŁ CZYNNY UDZIAŁ I ROBIŁ TE BIOMY oraz na wielu innych serwerach!
Poświęcam wiele czasu by stworzyć biomy idealne, oraz kreatywne.

Dziękujemy za uwagę i komentarz WSPANIAŁEGO znawcy owego stanowiska.

4 godziny temu, _Of3k napisał:

Dziękujemy za uwagę i komentarz WSPANIAŁEGO znawcy owego stanowiska.

Nie rozumiem? Ładnie i estetycznie zaprezentowanie moich usług wraz ze stroną, zadowoleni klienci, kolega nawet nie zapisał co oferuje dokładnie oraz czego oczekuje, brak praktycznie jakiej kolwiek informacji, "TUTAJ TYPOWE PODANIE TYCH MAŁO ZNANYCH SERWERÓW< GDZIE TO JEST PEWNE IŻ FAKTYCZNIE ON TAM BRAŁ CZYNNY UDZIAŁ I ROBIŁ TE BIOMY" Jeżeli chodzi ci o jakieś dowody czy aby faktycznie te serwery kupiły u mnie te biomy to masz je na moim kanale z serii filmów "PREZENTACJA AUTORSKICH BIOMÓW" 

"Dziękujemy za uwagę i komentarz WSPANIAŁEGO znawcy owego stanowiska." - nie uważam się za znawcę, i też nie piszę czegoś w stylu "robię to lepiej" czy coś takiego, wypowiedziałem swoją opinie, i przedstawiłem realia większej ilości osób która oferuję się właśnie tak,  z mojego długiego doświadczenia właśnie robi to dla vipa na serwerze, i najczęściej okazuję się to lewy interes gdzie w większości osoba kupująca jest oszukana. 

Jeżeli kolega chce jeszcze coś dodać zapraszam na dyskusję na pv:) 

Widzę że wolność słowa pomału znika :) 

Pozdrawiam. 

2 godziny temu, Kraftowanyxd napisał:

Ładnie i estetycznie zaprezentowanie moich usług wraz ze stroną, zadowoleni klienci,

Spoiler

91aba21eea71f.png78f3e0695dd31.pngfe3a5e43da8fe.png

To jest to twoje "ładnie" i "estetycznie".

Cytat

Jeżeli chodzi ci o jakieś dowody czy aby faktycznie te serwery kupiły u mnie te biomy to masz je na moim kanale z serii filmów "PREZENTACJA AUTORSKICH BIOMÓW"

To jakaś kpina? Jedna minuta filmu, 20s intro, 5s na "ukazanie" lokacji, gdzie kamera pokazuje "DUŻO". Dopisek nazwy znanego serwera nie potwierdza autentyczności zlecenia. Chociaż to już można olać, tak, czy inaczej nie wysilił byś się aby to udowodnić + większość klientów chce zachować dyskrecje.

Cytat

Widzę że wolność słowa pomału znika :) 

Jeżeli uważasz iż jednostka może stłamsić twoją wolność słowa, to powodzenia w życiu.

• bvcz zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...