Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

UJestem właścicielem serwera CaveBlock który wystartuje W poniedziałek o godzinie 13 12.11.18 dlatego poszukuje Sponsora .

Co oferuje :

- Range sponsor (wszystkie permisje)

- 20GB ramu serwera oraz 4 GHZ procesora i 10GB SSD 

- Domene .maxc.pl (.pl zrobimy później )

- Bardzo dobre zabezpieczenia serwera

- Niska składka miesięczna (tylko 20zł)

- 0% zysków z serwera ponieważ wszystko idzie na jego utrzymanie / upgrade (Kiedy będzie grali na nim średnio 50 graczy wtedy zrobimy itemshop z którego zyski będą szły na konto bankowe właściciela )

-Stabilne 250 slotów z opcją powiększenia 

- Programistę stron WWW 

- Dobrego Technika 

-Po osiągnięciu samowystarczalności serwera(zarobek z itemshopu = cenie maszyny) wstrzymanie płacenia składek przez sponsora przy równoczesnym zachowaniu stanowiska 

-Po osiągnięciu dużej liczby graczy przejście na serwer dedykowany 

Chętni mogą pisać na:

Discord : Szczur.tv#8158

https://skript.pl/temat/30292-sponsora-na-caveblock/

Mnie tylko ciekawi po co Ci 20gb ramu na serwerze który nie wiesz czy wypali.. a z tą domeną .maxc.pl to bym pomyślał.

20 minut temu, Hardcor13480 napisał:

0% zysków z serwera ponieważ wszystko idzie na jego utrzymanie / upgrade

Aha, czyli szukasz kogoś kto wyda pieniądze i nic nie będzie z tego miał tak?

21 minut temu, Hardcor13480 napisał:

Po osiągnięciu samowystarczalności serwera(zarobek z itemshopu = cenie maszyny) wstrzymanie płacenia składek przez sponsora przy równoczesnym zachowaniu stanowiska 

Czyli zapłaci i nigdy tych pieniędzy nie odzyska?

https://skript.pl/temat/30292-sponsora-na-caveblock/#findComment-198297

W dniu 10.11.2018 o 11:54, jaku49 napisał:

Mnie tylko ciekawi po co Ci 20gb ramu na serwerze który nie wiesz czy wypali.. a z tą domeną .maxc.pl to bym pomyślał.

Aha, czyli szukasz kogoś kto wyda pieniądze i nic nie będzie z tego miał tak?

Czyli zapłaci i nigdy tych pieniędzy nie odzyska?

Jak mówię jest to dobrowolne , nie mam zamiaru oszukiwać . Jeżeli ktoś pisze nawet że dostanie 100% zysków a serwer nic nie zarabia to jest to samo, A u mnie zyska rangę równa Właścicielowi , niektórzy za takie coś płacą i jeszcze dostają mniej np. Na dragonie sponsor kosztuje chyba 30zł , a tutaj robisz to dobrowolnie możesz zawsze zrezygnować , jeżeli serwer się rozwinie to oczywiście sponsor coś dostanie. Ja jestem uczciwy i nie wiem czy serwer będzie miał zyski dlatego wolę napisać 0% nie wprowadzając w błąd niż wpisywać x% zysków które są nie pewne . Mam nadzieję ,że rozumiesz. A co do ramu wolę dać dużo żeby nie było lagów tym samym aby gracze chętniej grali ponieważ zauważa że serwer nie laguje . Lepiej dać więcej niż mniej.

Sprostuje ,że jednak lepiej nie okłamywać ludzi mówiąc że dostaną np. 50% zarobków serwera które częsta są równe 0zł , ja wiem ,że mój serwer ma szansę wypalić ale nie jest to pewne , pisząc ,że sponsor dostanie 0% nie oszukuje go i wie ,że może po prostu nie być żadnych zarobków czyli 0, oczywiście jeżeli będą zarobki sponsor dostanie jakiś procent większy niż 15. Myślę ,że w ten sposób wyjaśniłem wszystkim ,że po prostu 0% to nie jest moja zachłanność ale szczerość. Dziękuję 

Edytowane przez Hardcor13480
Wyjaśnienie czemu tyle Ramu
stefanik11

Łączę.

Notatka dodana przez stefanik11

https://skript.pl/temat/30292-sponsora-na-caveblock/#findComment-198307

na dragonie płacisz raz 30zł i masz go na zawsze lol, a tu:

1. Nie ma pewności czy serwer wypali
  2. Jeżeli serwer nie będzie zarabiać to sponsor w ciągu np. 3miesięcy zapłaci: 60zł z zyskiem równym 0
  3. ''Po osiągnięciu dużej liczby graczy przejście na serwer dedykowany '' Czekaj zgadnę , opłaci go sponsor?
  4. ''(Kiedy będzie grali na nim średnio 50 graczy wtedy zrobimy itemshop z którego zyski będą szły na konto bankowe właściciela )'' A jaki % z tego gracz dostanie?

https://skript.pl/temat/30292-sponsora-na-caveblock/#findComment-198329

21 godzin temu, HotAngel2K17 napisał:

na dragonie płacisz raz 30zł i masz go na zawsze lol, a tu:

1. Nie ma pewności czy serwer wypali
  2. Jeżeli serwer nie będzie zarabiać to sponsor w ciągu np. 3miesięcy zapłaci: 60zł z zyskiem równym 0
  3. ''Po osiągnięciu dużej liczby graczy przejście na serwer dedykowany '' Czekaj zgadnę , opłaci go sponsor?
  4. ''(Kiedy będzie grali na nim średnio 50 graczy wtedy zrobimy itemshop z którego zyski będą szły na konto bankowe właściciela )'' A jaki % z tego gracz dostanie?

3.Nie ja go opłacę , 4. Sponsor dostanie procent wyższy niż 15% do ustalenia 

Do Zamknięcia...

stefanik11

Łączę.

Notatka dodana przez stefanik11

https://skript.pl/temat/30292-sponsora-na-caveblock/#findComment-198385

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...