Addiss9 44 Opublikowano 7 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2018 Siemka czy ktoś mógł by mi pomóc z konfiguracją phpmyadmin na vps? Więcej na pw ( chodzi o zmianę localhostu na ip ) tusicotugu2007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 15 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2018 Możesz się do mnie zgłosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShroN 112 Opublikowano 24 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2018 Jeżeli temat jeszcze nie rozwiązany to musisz wiedzieć, że w mysql musisz ustawić iż do bazy danych można się łączyć z innych adresów ip niż localhost, a co do łączności w phpmyadmin z zewnętrzną bazą danych, wchodzisz w /etc/phpmyadmin/config-db.php i zmieniasz localhost na IP. Addiss9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 24 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2018 Już dawno xD ale zapomniałem napisać : Proszę o zamknięcie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 25 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Addiss9 44
Siemka czy ktoś mógł by mi pomóc z konfiguracją phpmyadmin na vps?
Więcej na pw ( chodzi o zmianę localhostu na ip )
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi