Mam pytanie - bo robię skrypt na bed wars no i nie wiem jak zrobić restart areny Próbowałem z "make console execute command "mv clone..." itd. ale wtedy gdy mam skrypt np. "loop all players in world "swiat" " to pisze, że nie ma takiego świata Więc ta opcja odpada. Próbowałem też z zamienianiem bloków poprzez "set block at ... to air", ale to jakimś cudem tylko NIEKTÓRE BLOKI mi usuwało Nawet zainstalowałem jakiś plugin "WorldRestoter", no ale tam nie umiem bo jak próbuje zresetować świat to error Ma ktoś jakiś pomysł?
Pytanie
Rafep 3
Mam pytanie - bo robię skrypt na bed wars no i nie wiem jak zrobić restart areny
Próbowałem z "make console execute command "mv clone..." itd. ale wtedy gdy mam skrypt np. "loop all players in world "swiat" " to pisze, że nie ma takiego świata
Więc ta opcja odpada. Próbowałem też z zamienianiem bloków poprzez "set block at ... to air", ale to jakimś cudem tylko NIEKTÓRE BLOKI mi usuwało
Nawet zainstalowałem jakiś plugin "WorldRestoter", no ale tam nie umiem bo jak próbuje zresetować świat to error
Ma ktoś jakiś pomysł?
https://skript.pl/temat/30185-resetowanie-%C5%9Bwiata-w-skript/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi