xName1337x 2 Opublikowano 1 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2018 Siema, napisał by mi ktoś skrypt na: /giveaway start on polega na tym jak administrantor wpisze /giveaway start to loopuje wszystkich graczy i mają szansę na wygranie przedmiotu (1 osoba tylko może wygrać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 1 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2018 Nie testowane, ale myślę, że działa Spoiler Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Źródło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 1 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2018 command /giveaway: trigger: if player has permission "giveaway.*": give 1 diamond to random element out of all players Peridot i Briks 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xName1337x 2 Opublikowano 5 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2018 W dniu 1.11.2018 o 19:04, BrixNW napisał: Nie testowane, ale myślę, że działa Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ukryj zawartość Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Źródło Dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 5 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xName1337x 2
Siema, napisał by mi ktoś skrypt na:
/giveaway start on polega na tym jak administrantor wpisze /giveaway start to loopuje wszystkich graczy i mają szansę na wygranie przedmiotu (1 osoba tylko może wygrać)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi