Rafep 3 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 Witam! Mam 1 pytanie i 1 problem: 1. Jak usunąć przecinek z liczby? (w sensie jak mamy np. zmienną, która wynosi 4.1389 to żeby zamienić na 4) 2. Dlaczego czasami jak mam taki skrypt: on right click: if player is holding a clock named "{@nazwa_menu_gier}" with lore "{@lore_menu_gier}": execute player command "graj" to, aby wywołać ten skrypt to trzeba kliknąć NA BLOK, a czasami działa normalnie, że nie trzeba na blok tylko gdziekolwiek Jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 rounded <up/down> %number% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafep 3 Opublikowano 26 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 (edytowane) @LuckyPotato A może podałbyś gdzie, jak tego użyc? EDIT: dobra już ogarnąłem Edytowane 26 października 2018 przez Rafep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rafep 3
Witam! Mam 1 pytanie i 1 problem:
1. Jak usunąć przecinek z liczby? (w sensie jak mamy np. zmienną, która wynosi 4.1389 to żeby zamienić na 4)
2. Dlaczego czasami jak mam taki skrypt:
on right click: if player is holding a clock named "{@nazwa_menu_gier}" with lore "{@lore_menu_gier}": execute player command "graj"
to, aby wywołać ten skrypt to trzeba kliknąć NA BLOK, a czasami działa normalnie, że nie trzeba na blok tylko gdziekolwiek
Jak to naprawić?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi