xName1337x 2 Opublikowano 14 października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 października 2018 Witam! Zaczelem robic serwer skyblock, juz mam wszystko zrobione ale nie moge zrobic jednego skryptu on polega na. Jesli gracz wpisze /mines otwiera mu sie gui z kopalniami (powiedzmy 3 kopalnie o nazwie 1,2,3) - 1 Kopalnia jest odblokowana jako default - 2 Kopalnia kosztuje 500,000. -3 Kopalnia kosztuje 2,500,000. Jesli gracz kupi kopalnie odblokuje mu ta kopalnie i on ja zawsze bedzie mial. Jesli ktos napisze to dla mnie bedzie szacun :D ( i jescze jak ktos my napisze ten skrypt mozeczie zrobic zeby nie bylo mozna glitchowac zeby nie zabierac nic itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SupcioXD 37 Opublikowano 14 października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 października 2018 trzymaj, ale nie testowane i nie obiecuje, że działa, a jeżeli jest błąd napisz której linijce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 14 października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 października 2018 Pozwoliłem sobie zrobić dla Ciebie trochę bardziej zaawansowany skrypt. Komenda administracyjna: /rMines, do otwierania gui: /mines. Myślę, że z resztą sobie poradzisz. W razie błędów - pisz. Briks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xName1337x 2 Opublikowano 14 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 października 2018 21 minut temu, stefanik11 napisał: Pozwoliłem sobie zrobić dla Ciebie trochę bardziej zaawansowany skrypt. Komenda administracyjna: /rMines, do otwierania gui: /mines. Myślę, że z resztą sobie poradzisz. W razie błędów - pisz. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 14 października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 października 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xName1337x 2
Witam! Zaczelem robic serwer skyblock, juz mam wszystko zrobione ale nie moge zrobic jednego skryptu on polega na.
Jesli gracz wpisze /mines otwiera mu sie gui z kopalniami (powiedzmy 3 kopalnie o nazwie 1,2,3)
- 1 Kopalnia jest odblokowana jako default
- 2 Kopalnia kosztuje 500,000.
-3 Kopalnia kosztuje 2,500,000.
Jesli gracz kupi kopalnie odblokuje mu ta kopalnie i on ja zawsze bedzie mial.
Jesli ktos napisze to dla mnie bedzie szacun :D
( i jescze jak ktos my napisze ten skrypt mozeczie zrobic zeby nie bylo mozna glitchowac zeby nie zabierac nic itp.)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi