Sop24PL 40 Opublikowano 30 września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 września 2018 Witam! Jestem programistą backendowym z 2 letnim doświadczeniem. Technologie których używam to: HTML CSS PHP JS C# Java Ceny prac, które wykonuje nie są wysokie, ponadto co jakiś czas w cenniku dodaje zniżki, przez co nie potrzebujecie dużego budżetu. Jednak jeśli obok pracy w kolumnie Cena zawarta jest informacja Do uzgodnienia oznacza to, że cena zostanie ustalona na podstawie wymagań klienta. Jeżeli chodzi o kontakt poniżej przedstawiłem liste form kontaktu ze mną 1. E-mail: [email protected] 2. Formularz kontaktowy (na mojej stronie) 3. Prywatna wiadomość 4. Discord: SopelPL#1407 5. LiveChat na stronie (Prawy dolny róg) - Rekomendowana forma kontaktu Co oferuję? - Krótki czas wykonania - Niskie ceny oraz zniżki - Przejrzysty oraz czytelny kod - Szybki kontakt Czego oczekuję? - Dojrzałości - Dobrego kontaktu z klientem - Zaliczki (25-50% ceny) Strona: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (proszę nie czepiać się o brak domeny) Jeśli chciałbyś nawiązać współprace napisz na email lub wypełnij formularz na stronie Poprawiam formatowanie. Notatka dodana przez Nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 30 września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 września 2018 Godzinę temu, Sop24PL napisał: Jestem programistą backendowym z 2 letnim doświadczeniem. a sobie strony to nie umiesz zrobić? meh(Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!) jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 30 września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 września 2018 Kolega wyżej dobrze podsumował. Może jakieś portfolio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sop24PL 40 Opublikowano 30 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 września 2018 8 minut temu, jaku49 napisał: Kolega wyżej dobrze podsumował. Może jakieś portfolio? Portfolio znajdziesz na stronie. Jak wspomniałem jestem programistą backendowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 30 września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 września 2018 11 minut temu, Sop24PL napisał: Portfolio znajdziesz na stronie. Jak wspomniałem jestem programistą backendowym. Skoro używasz HTML CSS PHP to może jakąś strona zrobiona przez Ciebie, bo wiemy już że ta którą podałeś nie jest Twoja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sop24PL 40 Opublikowano 30 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 września 2018 52 minuty temu, jaku49 napisał: Skoro używasz HTML CSS PHP to może jakąś strona zrobiona przez Ciebie, bo wiemy już że ta którą podałeś nie jest Twoja. Racja nie jest moja. Obecnie jestem w trakcie tworzenia takowej strony. Więc niedługo powinna się ukazać na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sop24PL 40 Opublikowano 2 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 UWAGA! Na stronie pojawiła się nowa zniżka -50% na wszystko! Zniżka obejmuje wszystkie zamówienia złożone do 07.10.2018 Zamówienia można złożyć wysyłajać formularz kontaktowy na stronie, poprzez LiveChat lub poprzez Discorda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi