ZaGi 1 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 (edytowane) Zaproszenie: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zaproszenie: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 22 września 2018 przez ZaGi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 21 września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 września 2018 Nigdy nie myślałem, że ortografia może być aż tak trudna. "haosem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 22 września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 września 2018 ale co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaGi 1 Opublikowano 22 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 września 2018 14 godzin temu, Rejszpat napisał: Nigdy nie myślałem, że ortografia może być aż tak trudna. "haosem" Błąd poprawiony, zapewne przypadkiem się wkradł. Godzinę temu, boleknowak napisał: ale co to jest? Chyba nie muszę zbyt dużo tłumaczyć, czytania ze zrozumieniem uczono w podstawówce. Podpowiem tylko, że jest to reklama serwera discord. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 22 września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 września 2018 mimo tego, że jestem starszy od Ciebie to nie umiem czytać nie zrozumiałeś pytania, miało ono pokazać że słabo opisałeś co jak gdzie i o której. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaGi 1 Opublikowano 23 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 września 2018 20 godzin temu, boleknowak napisał: mimo tego, że jestem starszy od Ciebie to nie umiem czytać nie zrozumiałeś pytania, miało ono pokazać że słabo opisałeś co jak gdzie i o której. Doskonale zrozumiałem i w ironiczny sposób Ci odpisałem. Emotikonka na końcu miała posłużyć Ci za podpowiedź, nie wiem w jaki sposób nie zauważyłeś stylu w jakim to napisałem. Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaGi 1 Opublikowano 29 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 października 2018 Aktualizacja Halloweenowa! Serdecznie zapraszam, obecnie serwer liczy 30 członków. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 29 października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 października 2018 Czy to jest przeciąganie użytkowników na ciemną stronę mocy Smurfsky, ZaGi i Wayneern 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wayneern 48 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 Serwer jestem w stanie polecić - fajna atmosfera, bardzo dobrze jest skonfigurowany (pod względem botów, kanałów itp). 22 godziny temu, Rejszpat napisał: Czy to jest przeciąganie użytkowników na ciemną stronę mocy Ciemną, ale tą dobrą stronę Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 19 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2019 (edytowane) ??? wszedłem na serwer, 3 użytkowników (włącznie z @boleknowak) i po chwili zostałem wyrzucony xD wszedłem na serwer drugi raz i zapytałem "witam, czemu zostałem wyrzucony?", zostałem zbanowany serwera nie polecam, administracja to jakiś żart.@ZaGi sugeruje usunąć serwer i nie zawracać sobie tym głowy, bo widzę że nie umiesz tego robić Edytowane 19 maja 2019 przez boleknowak EvoChestenchpl i Smurfsky 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi