Addiss9 44 Opublikowano 5 września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 września 2018 Witam zostałem ukarany za: Niewłaściwe treści (§2.1) Lecz nie użyłem słów niewłaściwej treści lecz odpowiedziałem takiemu panu bo mnie zaczepiał : "@Addiss9 i po co te reakcje rak skoro sam nie umiesz napisac prostego skryptu na /spawn ... ? Ehh" Lecz on mnie następnie nazwał gnojkiem na shoutboxie... Dostałem ukarany przez @nicku1 Jednak nie jestem w stanie wkleić co napisałem ponieważ znikło. Dziękuję i czekam na rozstrzygnięcie sprawy! xAxee 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicku 126 Opublikowano 5 września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 września 2018 (edytowane) Dodam, że warn został nadany za tą wiadomość Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! co nie jest zgodne z tym co napisałeś Edytowane 5 września 2018 przez DeltaT Poprawiono interpunkcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 5 września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 września 2018 Ostrzezenie początkowo nadałem ja, ale pewnie nicku uznał, że byłem zbyt łagodny do ciebie. Mimo to, jak dla mnie ostrzeżenie jak najbardziej słuszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 14 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2018 Potwierdzam słuszność ostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi