Rejszpat 378 Opublikowano 2 września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 września 2018 Jest jakiś sposób na zmianę skina gracza, ale przy użyciu pliku .png ze skinem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Centurion 220 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 W dniu 2.09.2018 o 21:34, Rejszpat napisał: Jest jakiś sposób na zmianę skina gracza, ale przy użyciu pliku .png ze skinem? Prawdopodobnie nie, sam serwer nie zrenderuje skórki dla gracza a jak już może to wywołać duże lagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RodgerDodg3r 110 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 (edytowane) Dla gracza jest to nie możliwe, ale w ramach ciekawostki, masz to: Ostanio szukałem sposobu na customowe skiny z .png i niestety nic ciekawego nie znalazłem. Ale przy okazji wpadłem na taki pomysł - Citizens mają opcje ustawienia skina nie odświeżającego się(po ustawieniu skina na citizen on nie będzie sprawdzał czy skin się zmienił). Idąc tym tropem na upartego można skrzyknąć paru z kontem premium i pozmieniać sobie skiny a potem ustawiać ich na npc. Oto komęda. /npc skin -p <nick gracza premium> Oto screen z help Citizens Edytowane 8 września 2018 przez MrJuliusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 8 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 @MrJuliusz po co mi dajesz jakieś coś do Citizensa skoro ja chciałem w Skriptcie żeby zmienić skin gracza Udało mi się już znaleźć sposób. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DeltaT Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rejszpat 378
Jest jakiś sposób na zmianę skina gracza, ale przy użyciu pliku .png ze skinem?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi