dragacz123 1 Opublikowano 2 września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 września 2018 (edytowane) Witam, czy ktoś pomoże mi napisać skrypt. który : Dodaje na serwer Procent w moim przypadku 0.12% przy wykopaniu kwarcu na wywołanie komendy np /give z góry dzięki. Edytowane 2 września 2018 przez LjayPL789 Usuwam pogrubienie i pochylenie; poprawiam interpunkcję. Notatka dodana przez bludis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShadowEk 60 Opublikowano 2 września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 września 2018 (edytowane) Nie testowane Edit // Psst, zamień stone na quartz block. (nie doczytałem :/) Edytowane 2 września 2018 przez ShadowEk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polp223 2 Opublikowano 2 września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 września 2018 (edytowane) EDIT: "on place quartz block" zamien na: "on break quartz block" Edytowane 2 września 2018 przez polp223 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 2 września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 września 2018 (edytowane) on break of quartz ore: chance of 0.12%: execute console command "give" edycja wskazana np. zamiast quartz ore możesz dać quartz block Edytowane 2 września 2018 przez LloydPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dragacz123 1
Witam, czy ktoś pomoże mi napisać skrypt. który : Dodaje na serwer Procent w moim przypadku 0.12% przy wykopaniu kwarcu na wywołanie komendy np /give z góry dzięki.
Edytowane przez LjayPL789Usuwam pogrubienie i pochylenie; poprawiam interpunkcję.
Notatka dodana przez bludis
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi