Nexorek 0 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2018 Cześć to znów ja ! I znów ten sam problem ale teraz ponieważ potrzebuje kogoś kto prawidłowo mi to wytabuje bo się pokazuje błąd ten sam błąd Cytat Ze oczekuje 2 tab a znalazłem 3 tab i nwm o co w tym chodzi bo jak wytabuje na 2 taby to się robi błąd w skrypcie i fortuna nie działa ;/ SKRYPT: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2018 dwukropka nie dałeś po chance of Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2018 if player' tool is player: /\ chance of 0.4% /\ LloydPL i Nexorek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nexorek 0 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2018 Godzinę temu, LloydPL napisał: dwukropka nie dałeś po chance of Ale mi bardziej chodzi o wytabowanie nie błędy ;/ a dwu kropek nie jest tym błędem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2018 1 minutę temu, Nexorek napisał: Ale mi bardziej chodzi o wytabowanie nie błędy ;/ a dwu kropek nie jest tym błędem Jak nie dasz dwukropka to będzie ci kazał cofnąć każdy następny wiersz 1 taba. Nexorek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2018 DORÓB TE DWUKROPKI A NIE GADASZ GŁUPOTY Rejszpat i Nexorek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nexorek 0 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2018 aha okej https://imgur.com/a/JNakAxb aha okej dzięki jednak kropki się przydały bo z 32 błędu dało mi 5 ale co to znaczy ? ten błąd DZIEKUJE DZIAŁA TE FORUM JEST NIESAMOWITE ! łącze Notatka dodana przez Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nexorek 0
Cześć to znów ja ! I znów ten sam problem ale teraz ponieważ potrzebuje kogoś kto prawidłowo mi to wytabuje bo się pokazuje błąd ten sam błąd
i nwm o co w tym chodzi bo jak wytabuje na 2 taby to się robi błąd w skrypcie i fortuna nie działa ;/
SKRYPT:
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi