im_bober 3 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2018 (edytowane) Cytat Witam Chciałbym zrobić serwer ts3 ale nie wiem jaki hosting wybrać a chciałbym zrobić tego ts na VPS Edytowane 19 sierpnia 2018 przez im_bober Centurion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 225 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2018 OVH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2018 OVH ewentualnie TitanAXE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 20 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2018 Ja polecam lvlup.pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2018 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! albo Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Simon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2018 (edytowane) 21 godzin temu, jaku49 napisał: TitanAXE 21 godzin temu, DeltaT napisał: lvlup.pro 12 godzin temu, Rejszpat napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Spoiler Z jednej strony mniejsza cena i brak ochrony antyddos, a z drugiej wręcz przeciwnie; o wiele większa cena, ale z uwzględnieniem zabezpieczenia Anty-DDoS i Anty-Flood. Jeżeli TitanAxe faktycznie oferuje 4.0 GHz razy IleśTamRdzeni oraz stałe 500Mbit - w co wątpię - to możesz stawiać tam. W przypadku Lvlupa, jest to komiczne, że jeżeli ktoś zdenerwuje się na twój serwer i pyknie cię z darmowej streserki, to vps od razu się shutdownuje (czego można oczekiwać po ztce? ). Osobiście odsyłam cię na Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! oraz te notorycznie wspominane Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. @Edit Jakbyś potrzebował technika to zapraszam na chwilową pogawędkę przy użyciu discorda (mój discordtag znajdziesz na profilu). Edytowane 21 sierpnia 2018 przez _Of3k Dopisek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon 2 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2018 Ja polecam Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! W dniu 19.08.2018 o 21:12, im_bober napisał: Chciałbym zrobić serwer ts3 VPS KVM :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi