xAxee 1 951 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2018 Więc tak mam jakiś tam sk i przy tej części wyskakuje mi error i gui się nie wyświetla KOD: open trade gui named "&6TEEEST" with {TESTOWANIE::*} to player ERROR: trade gui named "&6TEEST" with {TESTOWANIE::*} is not an entity type (daje naj i like) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pandax 131 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2018 tak tego chyba nie zrobisz musisz loopowac i set slot zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2018 (edytowane) jeżeli nie masz dodatku do skript RandomSK, to ta linijka zawsze będzie wywalać błąd. @pandax i to jest trade z villagerem, a nie z graczami ;D // Link do dokumentacji: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 11 sierpnia 2018 przez knugi pandax 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 12 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2018 17 godzin temu, pandax napisał: tak tego chyba nie zrobisz musisz loopowac i set slot zrobić. To u villagerów... 16 godzin temu, knugi napisał: jeżeli nie masz dodatku do skript RandomSK, to ta linijka zawsze będzie wywalać błąd. @pandax i to jest trade z villagerem, a nie z graczami ;D // Link do dokumentacji: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Posiadam RandomSK ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xAxee 1 951
Więc tak mam jakiś tam sk i przy tej części wyskakuje mi error i gui się nie wyświetla
KOD:
open trade gui named "&6TEEEST" with {TESTOWANIE::*} to player
ERROR:
trade gui named "&6TEEST" with {TESTOWANIE::*} is not an entity type
(daje naj i like)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi