Wiewi 7 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2018 (edytowane) Cześć ma do was prośbę czy ktoś by napisał mi skrypt na komendę: /pytanie I jakby ktoś napisał tą komendę i pytanie po tym to wyświetliło by się wszystkim graczom to pytanie. Z góry Dziękuję ;D Edytowane 2 sierpnia 2018 przez nicku1 Poprawiam formatowanie. Notatka dodana przez Nicku LloydPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2018 SKRYPT: Jeśli mój skrypt działa - oznacz moją odpowiedź jako najlepszą. OZNACZENIE: @Wiewi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wiewi 7 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2018 (edytowane) @LjayPL789 Dzięki działa Edytowane 2 sierpnia 2018 przez nicku1 Poprawiam formatowanie. Notatka dodana przez Nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nicku 127 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wiewi 7
Cześć ma do was prośbę czy ktoś by napisał mi skrypt na komendę:
/pytanie
I jakby ktoś napisał tą komendę i pytanie po tym to wyświetliło by się wszystkim graczom to pytanie.
Z góry Dziękuję ;D
Edytowane przez nicku1Poprawiam formatowanie.
Notatka dodana przez Nicku
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi