NiewiadomyYYXX 1 Opublikowano 29 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2018 (edytowane) Witam Mam problem ponieważ chce zrobić system zrzutów na moim serwerze używając Skrypt. Wymyśliłem ze bedzię wykonywać komenda jako gracz execute player command "summon FallingSand ~ ~10 ~ {TileID:146,Time:1} Skrypt Działa lecz na Chacie wyświetla się wiadomość "Object seccessfully summoned". Czy ta się usunąć ten text? Edytowane 29 lipca 2018 przez NiewiadomyYYXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 29 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2018 (edytowane) Co to ma robic? ten blok ma zadawac obrażenia? iwg? Edytowane 29 lipca 2018 przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NiewiadomyYYXX 1 Opublikowano 29 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2018 @xAxee Ma Spawnic 100 klockow nad gracze spadajacy piasek z textura trapped chest ( Skrzynki z pulapka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neexipl 21 Opublikowano 30 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2018 Jest opcja wyłączenia tego za pomocą komendy. /gamerule sendcommandfeedback false (nie jestem pewien czy na pewno dziala, nie sprawdzałem bo pisze z telefonu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NiewiadomyYYXX 1
Witam
Mam problem ponieważ chce zrobić system zrzutów na moim serwerze używając Skrypt. Wymyśliłem ze bedzię wykonywać komenda jako gracz
Skrypt Działa lecz na Chacie wyświetla się wiadomość "Object seccessfully summoned". Czy ta się usunąć ten text?
Edytowane przez NiewiadomyYYXXOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi