black26 0 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 Witam. Problem mam z ustawieniem ilości "hp" zombie. Nie jest odczuwana zmiana pomiędzy ilością hp moba. Cytat set health of event-entity to 1000 zero błędów działa prawidłowo wszystko nazywanie go respienie koordynaty. Czy można w jakiś inny sposób ustawić mu ilość hp? (Tworzę moby na lvl podkreślę ) Ew. zamiast dawać mu coraz więcej hp cos na typ pancerza (nie zakładanie zbroi to bd swoja drogą) I jakie są możliwości edycji moba (wiem ze armor można mu zakładać zmieniać nazwę drop) i w jaki sposób Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamill0s 47 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 Godzinę temu, black26 napisał: Witam. Problem mam z ustawieniem ilości "hp" zombie. Nie jest odczuwana zmiana pomiędzy ilością hp moba. zero błędów działa prawidłowo wszystko nazywanie go respienie koordynaty. Czy można w jakiś inny sposób ustawić mu ilość hp? (Tworzę moby na lvl podkreślę ) Ew. zamiast dawać mu coraz więcej hp cos na typ pancerza (nie zakładanie zbroi to bd swoja drogą) I jakie są możliwości edycji moba (wiem ze armor można mu zakładać zmieniać nazwę drop) i w jaki sposób Z góry dzięki! Próbowałeś wpisać heal event-entity pod linijką w której ustawiasz max HP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 black26 0 Opublikowano 27 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 Próbowałem dalej nic czy ustawie 1000 10000 czy więcej nie robi różnicy.. Cytat chance of {_zombie}%: set name of the event-entity to "zombie" show mob spawner flames at location of event-entity set health of event-entity to 10000 heal event-entity stop nazwe daje dobrą efekty wizualne są różnicy w zabiciu go nie ma :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
black26 0
Witam. Problem mam z ustawieniem ilości "hp" zombie. Nie jest odczuwana zmiana pomiędzy ilością hp moba.
zero błędów działa prawidłowo wszystko nazywanie go respienie koordynaty. Czy można w jakiś inny sposób ustawić mu ilość hp?
(Tworzę moby na lvl podkreślę
) Ew. zamiast dawać mu coraz więcej hp cos na typ pancerza (nie zakładanie zbroi to bd swoja drogą)
I jakie są możliwości edycji moba (wiem ze armor można mu zakładać zmieniać nazwę drop) i w jaki sposób
Z góry dzięki!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi