tajnyagent 0 Opublikowano 26 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2018 Mam pytania jak zablokować to na chacie zeby sie tak nie dalo ? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamill0s 47 Opublikowano 26 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2018 Teraz, tajnyagent napisał: Mam pytania jak zablokować to na chacie zeby sie tak nie dalo ? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 1) Wchodzisz w plik spigot.yml 2) Znajdujesz linijkę tab-complete: 3) Po dwukropku wpisujesz 99 4) Cieszysz się zablokowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tajnyagent 0 Opublikowano 26 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2018 3 minuty temu, Kamill0s napisał: 1) Wchodzisz w plik spigot.yml 2) Znajdujesz linijkę tab-complete: 3) Po dwukropku wpisujesz 99 4) Cieszysz się zablokowaniem. mam craftbukkita bo na biomach i niemam spigot.yml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Centurion 220 Opublikowano 26 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2018 Wystarczy poszukać Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tajnyagent 0 Opublikowano 27 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 12 godzin temu, Centurion napisał: Wystarczy poszukać Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! trzeba jakies permisje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 18 minut temu, tajnyagent napisał: trzeba jakies permisje ? lib.commandtab.bypass aby pokazywało Ci tabowanie Serio tak trudno znaleźć permisje na bukkit.org? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tajnyagent 0
Mam pytania jak zablokować to na chacie zeby sie tak nie dalo ?
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi