hordziak 1 Opublikowano 25 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2018 Poszukuję na serwer minecraft! Moderatora i Helpera! Mam w planach serwer survival na vps i szukam moderatora i helpera Osoby przyjmujemy od 14 lat. Oczekujemy znajomości podstawowych pluginów, umiejętności rozwiązywania problemów społeczności, i co najmniej 2 godzin dziennie spędzonych na serwerze Oferuję dobrą zabawę , nie musicie płacić za serwer gdyż opłacam go . Serwer prawdopodobnie powstanie w środku sierpnia. Będzie on survivalem tematycznym w którym każda edycja będzie miała swoje tło np. 1 edycja będzie nordycka O społeczność nie trzeba się martwić gdyż mój przyjaciel i ja prowadzimy kanały na youtube dzięki którym ludzie na pewno się znajdą. Jesteśmy grupą zdrowo pokręconych osób które łączy pasja do ogólnie pojętego gamingu. Gorąco pozdrawiam Queito 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonti 27 Opublikowano 26 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2018 A jakiś kontakt? Discord? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hordziak 1 Opublikowano 26 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2018 Godzinę temu, Gonti napisał: A jakiś kontakt? Discord? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolorowyMleczyk 2 Opublikowano 18 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2018 (edytowane) Ok Edytowane 18 grudnia 2018 przez KolorowyMleczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi