Pawlak 1 Opublikowano 25 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2018 (edytowane) Szukam technika na duży serwer minecraft megadrop ip podam na privie jak ktoś sie zgłośi Wymagania: Wiek: (Najlepiej 15/16 lat) Umiejetnosc pisania pluginow "java". Posiadanie wlasnych pluginow do demonstracji. "chodzi mi o np. o cora toolsy lub cos tego typu, a nie jakis 20 linijkowy plugin do napisania w 5min" Doswiadczenie z serwerami minecraft. Umiejetnosc zoptymalizowania serwera. Posiadanie teamspeaka i mikra. Edytowane 25 lipca 2018 przez nicku1 Dodaje prefix i edytuje temat. Notatka dodana przez Nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uiuin 10 Opublikowano 25 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2018 " Posiadanie wlasnych pluginow do demonstracji. "chodzi mi o np. o cora toolsy lub cos tego typu, a nie jakis 20 linijkowy plugin do napisania w 5min" " Chyba tutaj chodzi o skrypty, ale mogę się mylić. jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 550 Opublikowano 25 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2018 POwodzenia w szukaniu na skript pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicku 129 Opublikowano 25 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymiTV 13 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 @Pawlak technik nie jest od pisania pluginów tylko od konfiguracji itd, programista pisze pluginy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi