Skocz do zawartości

Redesign Concept

Co sądzisz o zmianie  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za wprowadzeniem takiej zmiany?

• Tak, forum potrzebuje takiego odświeżenia
      3
    • Meh, po co aktualnie wygląda to dobrze
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Mój koncept przeprojektowania tego panelu informacji po lewo od posta. Zrobiłem na razie wersję z tłem takim samym jak jest aktualnie, ale można by też je troszkę przyciemnić żeby się wyróżniało chociażby, w lekkim stopniu.
Jako że jest to trochę inna propozycja, prosiłbym  wszelkie sugestię zgłaszać tutaj, bądź do mnie na discordzie Vylence#0001  - liczy się zdanie społeczności.

# ORYGINAŁ

Spoiler

wU6lRXM.png=> QKPtyxj.png

# MÓJ KONCEPT

Spoiler

GwVvTe3.png => pRfQBeU.png

Poprzestawiałem kilka elementów, dodałem obok licznika wiadomości ikonke, przesunąłem oba liczniki do jednego wiersza, oddzieliłem kreską informacje dot. profilu, a informacje dot. nicku, hobby czy co tam jeszcze można wsadzić, zaokrągliłem plakietke - scaliłem nagrody w jeden stos, zajmowały one trochę za dużo miejsca.
# Proponuję, aby nagrody albo:

• Wychodziły na czele po najechaniu na osobną, pełniły funkcję odnośnika i wyświetlały hover text.
  • Po najechaniu na osobną, reszta odsuwa się małą animacją o xyz pikseli w różne strony(zależnie od pozycji najechanej nagrody), pełni nadal funkcję odnośnika i wyświetla hover text.
  • Stały w miejscu i pełniły funkcję odnośnika i wyświetlały hover text.

Przypominam, jestem otwarty na wszelkie sugestie.
Nie bijcie za jakość ikonek nagród, pobrane z forum dziwnie się zaczęły pikselizować.

Edytowane przez Vylence
https://skript.pl/temat/28506-redesign-concept/

12 minut temu, Vylence napisał:

Po najechaniu na osobną, reszta odsuwa się małą animacją o xyz pikseli w różne strony(zależnie od pozycji najechanej nagrody), pełni nadal funkcję odnośnika i wyświetla hover text.

na telefonie będzie koszmarnie się to przeglądać.

ogólnie mi się nie podoba, to co jest to i tak moim zdaniem słabe, bo jakieś tło jest i o.

https://skript.pl/temat/28506-redesign-concept/#findComment-188582

3 minuty temu, boleknowak napisał:

na telefonie będzie koszmarnie się to przeglądać.

To jest sugestia dot. wersji komputerowej, na telefonach z tego co się orientuje wszystko wygląda inaczej :thonk: 

3 minuty temu, boleknowak napisał:

ogólnie mi się nie podoba, to co jest to i tak moim zdaniem słabe, bo jakieś tło jest i o.

Nie zrozumiałem trochę, przeredagowałbyś to zdanie?

Nieaktywny

Double post

https://skript.pl/temat/28506-redesign-concept/#findComment-188584

• 2 tygodnie później...
  • Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...