arekgrawminecraf 0 Opublikowano 22 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2018 (edytowane) Chodzi o to zebyscie napisali mi plugin ktory co np 2godziny respil jajka smoka na mapie poniewaz mam serwer rust i jajka służą mi do puszki z schematami !!!!!! Edytowane 22 lipca 2018 przez nicku1 Usuwam capsa z tytułu oraz usuwam zbędne formatowanie. Notatka dodana przez Nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 22 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2018 (edytowane) every 2 hours: set block at location("world", x, y, z) to *id jajka smoka* Edytowane 22 lipca 2018 przez ZiemniaQ Dodaje code. Notatka dodana przez Nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arekgrawminecraf 0 Opublikowano 22 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2018 (edytowane) Godzinę temu, arekgrawminecraf napisał: ale mi chodzi o to zeby np 300 jajek na raz a nie jedno Godzinę temu, arekgrawminecraf napisał: ale to tak jak napisane czy to wszystko razem? bez przerw Edytowane 22 lipca 2018 przez nicku1 Nie będę zgadywał o jakie cytaty chodziło, łącze. Notatka dodana przez Nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 xAxee 1 951 Opublikowano 22 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2018 (edytowane) options: maxx: 2000 minX: -2000 maxZ: 2000 minZ: 2000 coile: 2 ilejaj: 300 every {@coile} hours: loop {@ilejaj} times: set {_x} to random integer between {@minX} and {@maxx} set {_z} to random integer between {@minz} and {@maxz} set block at {_x} 265 {_Z} to Ender egg pisalem to z tela wiec moze byc cos zle Edytowane 22 lipca 2018 przez nicku1 Dodaje code. Notatka dodana przez Nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 22 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2018 (edytowane) 7 minut temu, arekgrawminecraf napisał: ale to tak jak napisane czy to wszystko razem? bez przerw juz ci daje na code.skript prosz Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! jak beda bledy napisz pod tematem lub na pw @arekgrawminecraf Edytowane 22 lipca 2018 przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arekgrawminecraf 0 Opublikowano 22 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2018 ok dzieki jesli beda dzialac dam plusa Łącze. Notatka dodana przez Nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 22 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2018 5 minut temu, arekgrawminecraf napisał: dajesz? Juz podałem 15 minut temu, xAxee napisał: juz ci daje na code.skript prosz Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! jak beda bledy napisz pod tematem lub na pw @arekgrawminecraf arekgrawminecraf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arekgrawminecraf 0 Opublikowano 22 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2018 nie dziala 3/4 mapy przebieglem a jajek nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 22 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2018 2 minuty temu, arekgrawminecraf napisał: nie dziala 3/4 mapy przebieglem a jajek nie ma a skąd pomysł że to będzie na górze mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arekgrawminecraf 0 Opublikowano 22 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2018 ale mi chodzilo o to zeby byly na gorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 22 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2018 14 minut temu, arekgrawminecraf napisał: ale mi chodzilo o to zeby byly na gorze w zasadzie to będzie na górze mapy, tylko na wysokości 256. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 22 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2018 (edytowane) 3 godziny temu, Rejszpat napisał: w zasadzie to będzie na górze mapy, tylko na wysokości 256. Ale te jaja podlegają grawitacji xd i spadaja dlatego jest dane na 256 @arekgrawminecraf zobacz czy poprawnie wpisałem nazwe bloku bo jak jest błędna to skrypt bedzie respil powietrze musisz w optionsach tam gdzie jest blok wpisac id lub poprawna nazwe bloku Edytowane 22 lipca 2018 przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
arekgrawminecraf 0
Chodzi o to zebyscie napisali mi plugin ktory co np 2godziny respil jajka smoka na mapie poniewaz mam serwer rust i jajka służą mi do puszki z schematami !!!!!!
Edytowane przez nicku1Usuwam capsa z tytułu oraz usuwam zbędne formatowanie.
Notatka dodana przez Nicku
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi