Xdas1248 0 Opublikowano 22 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2018 Siema poda ktoś jakieś Api na logowanie premium bo pisze plugin na logowanie i potrzebne jest mi jakieś Api z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 22 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2018 Po co to piszesz? Od tego jest AuthMe i FastLogin Działa jak trzebaZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xdas1248 0 Opublikowano 22 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2018 1 godzinę temu, jaku49 napisał: Po co to piszesz? Od tego jest AuthMe i FastLogin Działa jak trzebaZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie rozumiesz tematu czy jak? Chce własny plugin! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 23 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2018 @Xdas1248, pobierz te pluginy: 14 godzin temu, jaku49 napisał: Po co to piszesz? Od tego jest AuthMe i FastLogin Działa jak trzebaZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! i pobierz program Java Decompiler (JD-GUI) i miłego szukania. Ja tak robie zawsze jak mi jakiejś funkcji z pluginu potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 23 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2018 3 godziny temu, YTSkaGamerPL napisał: @Xdas1248, pobierz te pluginy: i pobierz program Java Decompiler (JD-GUI) i miłego szukania. Ja tak robie zawsze jak mi jakiejś funkcji z pluginu potrzeba. java decompiler to nie jd-gui Nie potrafisz wyszukać w google api mojangu, a bierzesz sie za logowanie premium? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - zwraca coś - gracz jest premium - nic nie zwraca - gracz nie jest premium no i tutaj: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! masz nawet dużo funkcji z api użytych ale pamiętaj Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - Cytat All public APIs are rate limited so you are expected to cache the results. This is currently set at 600 requests per 10 minutes but this may change. możesz wysłać maksymalnie 600 zapytań na 10 minut, musisz dobrze wykonywać te zapytania, i do tego dobrze obsługiwać wyjątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xdas1248 0 Opublikowano 24 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2018 W dniu 23.07.2018 o 12:09, yooniks napisał: java decompiler to nie jd-gui Nie potrafisz wyszukać w google api mojangu, a bierzesz sie za logowanie premium? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - zwraca coś - gracz jest premium - nic nie zwraca - gracz nie jest premium no i tutaj: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! masz nawet dużo funkcji z api użytych ale pamiętaj Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - możesz wysłać maksymalnie 600 zapytań na 10 minut, musisz dobrze wykonywać te zapytania, i do tego dobrze obsługiwać wyjątek. Nie ma po prostu API coś jak autoin? Autin mi nie działa gdy wchodzę z konta premium to zawsze pisze żeby dołączyć za 5sek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 24 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2018 zacytowałeś te api Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 24 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2018 5 godzin temu, Xdas1248 napisał: Nie ma po prostu API coś jak autoin? Autin mi nie działa gdy wchodzę z konta premium to zawsze pisze żeby dołączyć za 5sek autoin nie jest już wspierane, używaj fastlogin, i fastlogin używa tego samego api co każdy plugin, tylko używa tego mądrze no ale tutaj masz też ciekawe rzeczy: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - tutaj też ciekawie wyglądają te requesty itd. a nie tak jak w każdym pluginie na logowanie w playerjoinevent od nowa sprawdzanie itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Xdas1248 0
Siema poda ktoś jakieś Api na logowanie premium bo pisze plugin na logowanie i potrzebne jest mi jakieś Api z góry dzięki
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi