Skocz do zawartości
  • 0

Minecraft premium Api

Xdas1248
 Udostępnij

Pytanie

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

@Xdas1248, pobierz te pluginy:

14 godzin temu, jaku49 napisał:

Po co to piszesz? 
Od tego jest AuthMe i FastLogin :) Działa jak trzeba
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 

i pobierz program Java Decompiler (JD-GUI) i miłego szukania. Ja tak robie zawsze jak mi jakiejś funkcji z pluginu potrzeba.

• 0
3 godziny temu, YTSkaGamerPL napisał:

@Xdas1248, pobierz te pluginy:

i pobierz program Java Decompiler (JD-GUI) i miłego szukania. Ja tak robie zawsze jak mi jakiejś funkcji z pluginu potrzeba.

java decompiler to nie jd-gui

Nie potrafisz wyszukać w google api mojangu, a bierzesz sie za logowanie premium?

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - zwraca coś - gracz jest premium - nic nie zwraca - gracz nie jest premium

no i tutaj: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! masz nawet dużo funkcji z api użytych

ale pamiętaj Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - 

Cytat
  • All public APIs are rate limited so you are expected to cache the results. This is currently set at 600 requests per 10 minutes but this may change.

możesz wysłać maksymalnie 600 zapytań na 10 minut, musisz dobrze wykonywać te zapytania, i do tego dobrze obsługiwać wyjątek.

• 0
W dniu 23.07.2018 o 12:09, yooniks napisał:

java decompiler to nie jd-gui

Nie potrafisz wyszukać w google api mojangu, a bierzesz sie za logowanie premium?

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - zwraca coś - gracz jest premium - nic nie zwraca - gracz nie jest premium

no i tutaj: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! masz nawet dużo funkcji z api użytych

ale pamiętaj Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - 

możesz wysłać maksymalnie 600 zapytań na 10 minut, musisz dobrze wykonywać te zapytania, i do tego dobrze obsługiwać wyjątek.

Nie ma po prostu API coś jak autoin?

Autin mi nie działa gdy wchodzę z konta premium to zawsze pisze żeby dołączyć za 5sek

• 0
5 godzin temu, Xdas1248 napisał:

Nie ma po prostu API coś jak autoin?

Autin mi nie działa gdy wchodzę z konta premium to zawsze pisze żeby dołączyć za 5sek

autoin nie jest już wspierane, używaj fastlogin, i fastlogin używa tego samego api co każdy plugin, tylko używa tego mądrze

no ale tutaj masz też ciekawe rzeczy: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - tutaj też ciekawie wyglądają te requesty itd. a nie tak jak w każdym pluginie na logowanie w playerjoinevent od nowa sprawdzanie itd.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...