Skocz do zawartości

MCSoSky.pl - Innowacyjny Serwer Skyblock

Garencjusz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

Ale serwery z trybami skyblock nie są już aż tak popularne i chciane.

Niestety, nie mogę się z tym zgodzić. A już na pewno nie biorąc pod uwagę nasz serwer. Dziękuję za pozytywną opinię prezentacji! :) 

Dołączam trailer:

xVendrome

Łączę

Notatka dodana przez xVendrome

• Libter przestał(a) promować i odpiął/ęła ten temat

O, witam konkurencje (choć właściwie nie dla nas)! Serwer jest dopracowany. Literówka w hologramie na spawn to żaden błąd i jest nieistotny. Oczekiwania za jego zgłoszenie rekompensaty jest po prostu...trudno to nawet skomentować. Podziękowałem - to wystarczy. Komenda /me rzeczywiście było odblokowana (już zablokowana). Ty zamiast zwrócić normalnie uwagę...wolałeś spamować i robić zamieszanie, że będziesz crashował serwer. Szczęścia życzę i przede wszystkim miłego dnia. Ja nie potrzebuje roszczeniowych graczy.

To wszystko, a szumu narobiłeś...ahh. Dowody (komendy administracyjne wymazane - jeśli potrzeba dołączę oryginał z komendami):

dowody.png

Edytowane przez Garencjusz

20 godzin temu, NieJa napisał:

Żałosny serwer. Zgłosiłem kilka błędów, po czym dostałem bana. Nie pozdrawiam miernej administracji :) Serwer nie jest dopracowany.

Może serwer nie jest najlepszy, ale jak na polskę to jest dopracowany. Administracja jest otwarta na propozycje graczy i nie pisze co drugie słowo "XD" czy przeklina i spami na czacie. 

Osobiście mogę polecić serwer dla osób, ktorym nie przeszkadza mała ilość graczy i lubią skajbloka.

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...