Garencjusz 2 Opublikowano 16 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2018 (edytowane) IP: MC-SoSky.pl Alternatywne IP: 89.38.98.45 Edytowane 3 sierpnia 2018 przez Garencjusz Centurion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza17 1 Opublikowano 16 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2018 Grałem na poprzedniej edycji i ogólnie to dobry serwer, bardzo dobra optymalizacja, brak lagów, ścinek, blokady zegarków z redstone oraz duży wybór spawnerów. Jeżeli szukasz dobrego serwera to zdecydowanie polecam !!! Garencjusz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garencjusz 2 Opublikowano 16 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2018 Dziękujemy za dobrą opinie. Miło nam to słyszeć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ4KUB 59 Opublikowano 16 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2018 Prezentacja fajna i minimalistyczna Ale serwery z trybami skyblock nie są już aż tak popularne i chciane. Garencjusz i jaku49 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garencjusz 2 Opublikowano 16 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2018 Cytat Ale serwery z trybami skyblock nie są już aż tak popularne i chciane. Niestety, nie mogę się z tym zgodzić. A już na pewno nie biorąc pod uwagę nasz serwer. Dziękuję za pozytywną opinię prezentacji! Dołączam trailer: Łączę Notatka dodana przez xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieJa 11 Opublikowano 16 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2018 Żałosny serwer. Zgłosiłem kilka błędów, po czym dostałem bana. Nie pozdrawiam miernej administracji Serwer nie jest dopracowany. jaku49 i Garencjusz 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garencjusz 2 Opublikowano 16 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2018 (edytowane) O, witam konkurencje (choć właściwie nie dla nas)! Serwer jest dopracowany. Literówka w hologramie na spawn to żaden błąd i jest nieistotny. Oczekiwania za jego zgłoszenie rekompensaty jest po prostu...trudno to nawet skomentować. Podziękowałem - to wystarczy. Komenda /me rzeczywiście było odblokowana (już zablokowana). Ty zamiast zwrócić normalnie uwagę...wolałeś spamować i robić zamieszanie, że będziesz crashował serwer. Szczęścia życzę i przede wszystkim miłego dnia. Ja nie potrzebuje roszczeniowych graczy. To wszystko, a szumu narobiłeś...ahh. Dowody (komendy administracyjne wymazane - jeśli potrzeba dołączę oryginał z komendami): Edytowane 16 lipca 2018 przez Garencjusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garencjusz 2 Opublikowano 17 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2018 (edytowane) Miło mi poinformować, że serwer rozwija się. Zadowalamy graczy, dziś w nocy zostaną uwzględnione poprawki, dzięki również uprzejmości graczy. Edytowane 17 lipca 2018 przez Garencjusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 17 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2018 20 godzin temu, NieJa napisał: Żałosny serwer. Zgłosiłem kilka błędów, po czym dostałem bana. Nie pozdrawiam miernej administracji Serwer nie jest dopracowany. Może serwer nie jest najlepszy, ale jak na polskę to jest dopracowany. Administracja jest otwarta na propozycje graczy i nie pisze co drugie słowo "XD" czy przeklina i spami na czacie. Osobiście mogę polecić serwer dla osób, ktorym nie przeszkadza mała ilość graczy i lubią skajbloka. Garencjusz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garencjusz 2 Opublikowano 17 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2018 (edytowane) Cytat Osobiście mogę polecić serwer dla osób, ktorym nie przeszkadza mała ilość graczy i lubią skajbloka. Powoli do przodu! Dziękujemy za pozytywną opinię. Edytowane 17 lipca 2018 przez Garencjusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 17 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2018 Ładna prezentacja, ogarnięta administracji, polecam serwer Garencjusz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garencjusz 2 Opublikowano 17 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2018 Dziękuję za pozytywną opinie! Centurion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImDated04 1 Opublikowano 18 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2018 Zrobiłem tu konto tylko po to aby powiedzieć, że ten serwer jest w deche! Działa świetnie i jest bardzo dopracowany Garencjusz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garencjusz 2 Opublikowano 18 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2018 Jest nam naprawdę miło to słyszeć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 19 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2018 Prezentacja nawet spoko, fajne dodatki, jak na Polskę to dobry serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garencjusz 2 Opublikowano 20 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2018 Dziękuję za pozytywną opinię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ask3r 34 Opublikowano 22 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2018 Całkiem dobry serwer jednak gustu do kolorystyki nie posiadasz, istna tęcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi