Sop24PL 40 Opublikowano 11 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2018 Witam! Chciałbym złożyć skarge na administratora xVendrome za nałożenie na mnie ostrzeżenia za punkt §2.2.2 (Spam). W powodzie napisał on abym pisał posty które wnoszą coś konstruktywnego, lecz ja żadnego takiego posta nie napisałem, który odbiegałby od tematu. Widzę, że niektórzy administratorzy lubią sobię wlepić ostrzeżenie za spam jak nie mają konkretnego powodu. Pozdrawiam Oto screen z ostrzeżenia jakie od niego otrzymałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 11 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2018 Dowód w sprawie: Typowy offtopic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reedzev_ 227 Opublikowano 11 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2018 Z mody to wyszły skargi na słusznie działającego administratora Rejszpat i xVendrome 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 11 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2018 Po pierwsze to odwołanie, a nie skarga. Po drugie ostrzeżenie zerowe to o pouczenie i nie wolno się od niego od tak odwoływać (czytaj rozporządzenie), a po trzecie post rzeczywiście nie wnosi nic do tematu. Oczywiście odrzucam. xVendrome 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi