Witajcie! aktualnie tworze skript na sprawdzanie z autobanem, ale wyskakuje mi dziwny blad.
Oto kod na bana po kliknieciu itemem:
on left click with stick on player: #Po kliknieciu na gracza patykiem
if name of player's tool is "&c&lZBANUJ": #Jesli patyk nazywa sie "&c&lZBANUJ"
execute console command "pex user %clicked entity% remove JestemSprawdzany" #na to nie patrzcie bo to permisja do autobana
execute console command "tempban %clicked entity% 2 d &4&lCheaty! &c~%player%" #banowanie gracza
broadcast "&a&lGracz &c%clicked entity% &azostal zbanowany za &cPrzyznanie sie do cheatow&a!!" #wiadomosc po zbanowaniu
stop #stop
Jednak wyskakuje mi blad:
[Skript] Reloading chat.sk...
[error]: 'stick on player' is not an item type
[Skript] Encountered 1 error while reloading nazwaskripta.sk!
Prosze o pomoc to potrzebne do tego skripta! #mam Skquery 3 i Wildskript
Dodaje krótką informację o błędzie w tytule tematu.
Pytanie
RobieSerwJak 4
Czemu nie działa mi skript???
Witajcie! aktualnie tworze skript na sprawdzanie z autobanem, ale wyskakuje mi dziwny blad.
Oto kod na bana po kliknieciu itemem:
on left click with stick on player: #Po kliknieciu na gracza patykiem if name of player's tool is "&c&lZBANUJ": #Jesli patyk nazywa sie "&c&lZBANUJ" execute console command "pex user %clicked entity% remove JestemSprawdzany" #na to nie patrzcie bo to permisja do autobana execute console command "tempban %clicked entity% 2 d &4&lCheaty! &c~%player%" #banowanie gracza broadcast "&a&lGracz &c%clicked entity% &azostal zbanowany za &cPrzyznanie sie do cheatow&a!!" #wiadomosc po zbanowaniu stop #stop
Jednak wyskakuje mi blad:
[Skript] Reloading chat.sk... [error]: 'stick on player' is not an item type [Skript] Encountered 1 error while reloading nazwaskripta.sk!
Prosze o pomoc to potrzebne do tego skripta! #mam Skquery 3 i Wildskript
Dodaje krótką informację o błędzie w tytule tematu.
Notatka dodana przez Nicku
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi