Skocz do zawartości

Poszukuję osoby lub kilka które piszą Pluginy lub Skrypty. No i budowniczych.

Iblazen
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Napisze w skrócie by nie zdradzać nie potrzebnie szczegółów a osoby zainteresowane się zgłoszą.

Jesteś osobą która lubi pisać pluginy/skrypt albo potrafisz budować??

Chcesz stworzyć zespół który podbije Polskę? Europe! Jaką Europę, Świat!!!

Chce dać szansę osobą które uczą się albo są średnio zaawansowane (ale jak się trafi osoba która siedzi już w temacie kilka lat, nie obraził bym się.) by mogły wyrobić sobie portfolio lub nawet jakąś renomę.

Cały projekt jest pod hasłem "Od graczy dla graczy". Chodzi o server który ma łączyć a nie dzielić.

Powiedzmy że jestem takim sponsorem i cały dochód z serwera będę przeznaczał na osoby które pomagają wszystko po to by pomóc tym którzy maja problem z wybiciem. (Wszystko kwestia dogadania). A no pamiętając że mówię o dochodach po odjęciu utrzymanie serwera.

Dlatego jeśli jesteś zainteresowany pisz na Skype: live:ps3.newtp. Na pewno się odezwę do każdego i porozmawiam z każdym. Tam poznamy się lepiej ( if u know what i mean #kappa) i obgadamy szczegóły.

Pozdrawiam Czytelnika.

8 minut temu, LjayPL789 napisał:

Jest zapłata za skrypty?

"Powiedzmy że jestem takim sponsorem i cały dochód z serwera będę przeznaczał na osoby które pomagają wszystko po to by pomóc tym którzy maja problem z wybiciem. (Wszystko kwestia dogadania). A no pamiętając że mówię o dochodach po odjęciu utrzymanie serwera. "

Tak.

• Briks zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...