olafking0524 2 Opublikowano 4 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2018 Cześć, mam pytanie dotyczące zmiennej grupowej i wyświetlania się jej. Kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! SS: W yaml mam liste numerów 1,1,2,3, które poprawnie wyczytuje i wgl, tylko czy dało by się zrobić jakoś taką listę z góry do dołu bez tych numerków na początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 4 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2018 Chodzi Ci żeby było bez "loop-number"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 olafking0524 2 Opublikowano 4 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2018 Chodzi mi o to, żeby ta zmienna grupowa wyświetlała się z góry do dołu, ale bez tych numerków 1,2,3 itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 4 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2018 chcesz liste od tyłu pokazać i żeby każdy jej element był w osobnej linijce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
olafking0524 2
Cześć, mam pytanie dotyczące zmiennej grupowej i wyświetlania się jej.
Kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
SS:
W yaml mam liste numerów 1,1,2,3, które poprawnie wyczytuje i wgl, tylko czy dało by się zrobić jakoś taką listę z góry do dołu bez tych numerków na początku?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi