Skocz do zawartości

TopMC.PL Poszukujemy kreatywnych osób!

xniemiecpvp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Poszukujemy osob kreatywnych do administracji na serwer TopMC.PL potrzebujemy:

Budowniczego

Moderatorow

Helperow

Grafika

WYMAGANIA 

- Minimalnie 14 Lat

- Aktywność 3/4 h dziennie

- Zaangażowanie

- Kreatywność

- Aplikacja TeamSpeak3

- Mikrofon

- Znajomość komend

- Umiejętność budowania ( Wymaganie dla budowniczego )

OFERUJĘ

Range na serwerze TeamSpeak3

Range na serwerze Minecraft

Mozliwosc awansowania na wyzsze rangi

KONTAKT

Steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561198168990757/

Lub wiadomość prywatna na forum

INFORMACJE

Tryb serwera: MegaDrop

IP Serwera: TopMC.PL

Edytowane przez xniemiecpvp

17 minut temu, TheRed1337 napisał:

Daj sobię spokój z poszukiwaniem ludzi za jakąś śmieszną rangę. Do tego kolejny serwer "megadrop". Naprawdę nie potrzebujemy kolejnego szajsu.

Może chodzi o zabawę ?? Te wasze freebuildy i "autorskie tryby" jeszcze szybciej upadają :/

@TheRed1337 robię kontynuację serwera TopMC.PL :) topmc miało kiedyś przez krótki okres czasu megadropa a tak to ciągle easyhc szajsem mogę nazwać takie serwery jak dragon survival arivi coresv zitcraft. Dam na przykład serwer zethc wczoraj była nowa edycja a zgadnij co mają spawn z internetu, pluginy z internetu efekt kulminacyjny zitcraft ten serwer co ma po 100/200 osób ma funnyguilds które nie jest skonfigurowane. Nie będę nikomu dawał od razu rangi headadmina ponieważ nie znam tej osoby. Rozumiem że pewnie gdy ty miałeś jakiś serwer to dawałeś każdemu na randze administrator dostęp do consoli ale ja nie jestem tobą. 

Edytowane przez xniemiecpvp

2 godziny temu, BlackRode napisał:

Może chodzi o zabawę ?? Te wasze freebuildy i "autorskie tryby" jeszcze szybciej upadają :/

"Wasze"?

11 minut temu, xniemiecpvp napisał:

Rozumiem że pewnie gdy ty miałeś jakiś serwer to dawałeś każdemu na randze administrator dostęp do consoli ale ja nie jestem tobą. 

Do jakich informacji masz dostęp że wiesz lepiej ode mnie ^^

Teraz, TheRed1337 napisał:

"Wasze"?

Do jakich informacji masz dostęp że wiesz lepiej ode mnie ^^

Tak na całym forum panuje atmosfera "megadrop szajs" bo gra na nim po 200 typa tak po prostu i dobrze się bawią. A skoro jest to forum bardziej dla właścicieli/techników/programistów większość powinna mieć fb/skyblock itp.

Teraz, BlackRode napisał:

Tak na całym forum panuje atmosfera "megadrop szajs" bo gra na nim po 200 typa tak po prostu i dobrze się bawią. A skoro jest to forum bardziej dla właścicieli/techników/programistów większość powinna mieć fb/skyblock itp.

Nie ma znaczenia dla kogo jest to forum. Mogę się wypowiadać na każdy temat gdzię chcę i jak chcę. Dlaczego większośc powinna mieć fb/skyblock?

1 minutę temu, TheRed1337 napisał:

Nie ma znaczenia dla kogo jest to forum. Mogę się wypowiadać na każdy temat gdzię chcę i jak chcę. Dlaczego większośc powinna mieć fb/skyblock?

A jakie tryby teraz będą efektywne oprócz easyhc/megadrop/pvp i można coś łatwo dodać ?

49 minut temu, BlackRode napisał:

A jakie tryby teraz będą efektywne oprócz easyhc/megadrop/pvp i można coś łatwo dodać ?

Wszędzie można wszystko dodać łatwo jeżeli się potrafi ^^. Im więcej tych serwerów będzie, tym rozbicie będzie większe. Póki nie zmieni się wasze myślenie efektywność też się nie zmieni.

skoro tam gra 200 typa to raczej tam będą grać a nie na jakiejś losowej kopii, która nieudolnie próbuje odtworzyć sukces tamtego serwera. Do tego takich serwerów też jest w cholere co jeszcze bardziej zmniejsza szanse na zagraniu na którymkolwiek

no i wiedz że liczba graczy jest skończona tzn. że jak tam gra 200 to nie znaczy że na twoim z automatu bd 200

4 godziny temu, TheRed1337 napisał:

Wszędzie można wszystko dodać łatwo jeżeli się potrafi ^^. Im więcej tych serwerów będzie, tym rozbicie będzie większe. Póki nie zmieni się wasze myślenie efektywność też się nie zmieni.

Nawet trochę racji masz, ale serwery pojedyncze typu rpg itp. Jeszcze szybciej upadają z powodu znudzenia, brak oryginalności itp.

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...