xniemiecpvp 1 Opublikowano 19 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2018 (edytowane) Witam Poszukujemy osob kreatywnych do administracji na serwer TopMC.PL potrzebujemy: Budowniczego Moderatorow Helperow Grafika WYMAGANIA - Minimalnie 14 Lat - Aktywność 3/4 h dziennie - Zaangażowanie - Kreatywność - Aplikacja TeamSpeak3 - Mikrofon - Znajomość komend - Umiejętność budowania ( Wymaganie dla budowniczego ) OFERUJĘ Range na serwerze TeamSpeak3 Range na serwerze Minecraft Mozliwosc awansowania na wyzsze rangi KONTAKT Steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561198168990757/ Lub wiadomość prywatna na forum INFORMACJE Tryb serwera: MegaDrop IP Serwera: TopMC.PL Edytowane 20 maja 2018 przez xniemiecpvp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheRed1337 42 Opublikowano 20 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2018 Daj sobię spokój z poszukiwaniem ludzi za jakąś śmieszną rangę. Do tego kolejny serwer "megadrop". Naprawdę nie potrzebujemy kolejnego szajsu. jaku49, kak, LloydPL i 1 inny 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackRode 28 Opublikowano 20 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2018 17 minut temu, TheRed1337 napisał: Daj sobię spokój z poszukiwaniem ludzi za jakąś śmieszną rangę. Do tego kolejny serwer "megadrop". Naprawdę nie potrzebujemy kolejnego szajsu. Może chodzi o zabawę ?? Te wasze freebuildy i "autorskie tryby" jeszcze szybciej upadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xniemiecpvp 1 Opublikowano 20 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 maja 2018 (edytowane) @TheRed1337 robię kontynuację serwera TopMC.PL topmc miało kiedyś przez krótki okres czasu megadropa a tak to ciągle easyhc szajsem mogę nazwać takie serwery jak dragon survival arivi coresv zitcraft. Dam na przykład serwer zethc wczoraj była nowa edycja a zgadnij co mają spawn z internetu, pluginy z internetu efekt kulminacyjny zitcraft ten serwer co ma po 100/200 osób ma funnyguilds które nie jest skonfigurowane. Nie będę nikomu dawał od razu rangi headadmina ponieważ nie znam tej osoby. Rozumiem że pewnie gdy ty miałeś jakiś serwer to dawałeś każdemu na randze administrator dostęp do consoli ale ja nie jestem tobą. Edytowane 20 maja 2018 przez xniemiecpvp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheRed1337 42 Opublikowano 20 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2018 2 godziny temu, BlackRode napisał: Może chodzi o zabawę ?? Te wasze freebuildy i "autorskie tryby" jeszcze szybciej upadają "Wasze"? 11 minut temu, xniemiecpvp napisał: Rozumiem że pewnie gdy ty miałeś jakiś serwer to dawałeś każdemu na randze administrator dostęp do consoli ale ja nie jestem tobą. Do jakich informacji masz dostęp że wiesz lepiej ode mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackRode 28 Opublikowano 20 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2018 @xniemiecpvp tylko fajniej się gra z kimś niż na "Autorskim" z .... trybie samemu. A autorskie pluginy są wtedy jak ktoś zablokuje wszystkie komendy ./pl itp. + nadpisze plugin typu Autor: JA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackRode 28 Opublikowano 20 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2018 Teraz, TheRed1337 napisał: "Wasze"? Do jakich informacji masz dostęp że wiesz lepiej ode mnie ? Tak na całym forum panuje atmosfera "megadrop szajs" bo gra na nim po 200 typa tak po prostu i dobrze się bawią. A skoro jest to forum bardziej dla właścicieli/techników/programistów większość powinna mieć fb/skyblock itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheRed1337 42 Opublikowano 20 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2018 Teraz, BlackRode napisał: Tak na całym forum panuje atmosfera "megadrop szajs" bo gra na nim po 200 typa tak po prostu i dobrze się bawią. A skoro jest to forum bardziej dla właścicieli/techników/programistów większość powinna mieć fb/skyblock itp. Nie ma znaczenia dla kogo jest to forum. Mogę się wypowiadać na każdy temat gdzię chcę i jak chcę. Dlaczego większośc powinna mieć fb/skyblock? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackRode 28 Opublikowano 20 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2018 1 minutę temu, TheRed1337 napisał: Nie ma znaczenia dla kogo jest to forum. Mogę się wypowiadać na każdy temat gdzię chcę i jak chcę. Dlaczego większośc powinna mieć fb/skyblock? A jakie tryby teraz będą efektywne oprócz easyhc/megadrop/pvp i można coś łatwo dodać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheRed1337 42 Opublikowano 20 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2018 49 minut temu, BlackRode napisał: A jakie tryby teraz będą efektywne oprócz easyhc/megadrop/pvp i można coś łatwo dodać ? Wszędzie można wszystko dodać łatwo jeżeli się potrafi ^^. Im więcej tych serwerów będzie, tym rozbicie będzie większe. Póki nie zmieni się wasze myślenie efektywność też się nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LloydPL 436 Opublikowano 20 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2018 skoro tam gra 200 typa to raczej tam będą grać a nie na jakiejś losowej kopii, która nieudolnie próbuje odtworzyć sukces tamtego serwera. Do tego takich serwerów też jest w cholere co jeszcze bardziej zmniejsza szanse na zagraniu na którymkolwiek no i wiedz że liczba graczy jest skończona tzn. że jak tam gra 200 to nie znaczy że na twoim z automatu bd 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 512 Opublikowano 20 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2018 Budowniczy za darmo? Już to widzę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kolejny nieoryginalny serwer (dla mnie KAŻDY tryb który już był jest nieoryginalny, czyli wszystkie megadropy, iźihace, freebuildy, bedwarsy, skyblocki itd.) ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackRode 28 Opublikowano 20 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2018 4 godziny temu, TheRed1337 napisał: Wszędzie można wszystko dodać łatwo jeżeli się potrafi ^^. Im więcej tych serwerów będzie, tym rozbicie będzie większe. Póki nie zmieni się wasze myślenie efektywność też się nie zmieni. Nawet trochę racji masz, ale serwery pojedyncze typu rpg itp. Jeszcze szybciej upadają z powodu znudzenia, brak oryginalności itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowanyxd 23 Opublikowano 20 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2018 No nie wiem czy ktoś z np. budowniczych za darmo coś wam będzie chcieć zbudować Ps. jak byś potrzebował biomów pisz do mnie tylko ja hajs biorę to się nie napalaj XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi