Nieaktywny Opublikowano 16 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2018 (edytowane) Witam, Wnoszę o nadanie bana użytkownikowi @uEqualirum za złamanie regulaminu, posiadanie multikonta @Marek123 , @Ostry25. Sam sobie masowo daje lajki z konta @Marek123. Może to nie wystarczający dowód, ale Administracja może sprawdzić ip rejestracji tych trzech kont. Edytowane 16 maja 2018 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 16 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2018 3 godziny temu, ARMY_KBOY napisał: Sam sobie masowo daje lajki z konta @Marek123. Chłopak musi się dowartościować . Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 512 Opublikowano 16 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2018 16 minut temu, _Of3k napisał: Chłopak musi się dowartościować . No właśnie, pewnie kolegów nie ma Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uEqualirum Opublikowano 17 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2018 Co do tematu: multikonto nie jest moje. @McKoxu kolegów, mam nic nie poradze, że ktoś mi daje lajkacze (to nawet dobrze ) @_Of3k a co mi te repki dają, pomyśl logicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludis 418 Opublikowano 17 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2018 @uEqualirum daje Ci to to, ze mozesz otrzymac range "Slawny", za 1 miejsce zdobytej reputacji. Co do @ARMY_KBOY zgadzam sie z Toba, sa to multikonta. Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 17 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2018 @uEqualirum rozumiem, że to przypadek: konta posiadają identyczne początki adresów IP a dostawcą w każdym przypadku jest P4 Proszę o wyjaśnienia, kłamstwa tutaj nie pomogą Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 17 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2018 7 godzin temu, uEqualirum napisał: @_Of3k a co mi te repki dają, pomyśl logicznie. Szczerze? Nie mam pojęcia. Prawdopodobnie pomyliłem fora . 49 minut temu, xVendrome napisał: konta posiadają identyczne początki adresów IP a dostawcą w każdym przypadku jest P4 Z tego co wiem, multi acc w celu podwyższenia własnej samooceny poprzez dodawanie pkt rep są zakazane, także zastanawia mnie jedno, dlaczego do tej pory nikt się jeszcze tym nie zajął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uEqualirum Opublikowano 18 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2018 _Of3k wszystko zostało już wyjaśnione na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 18 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2018 (edytowane) Użytkownik @uEqualirum otrzymuje bana permanentnego za bycie multikontem użytkownika @Ostry25 (który otrzymał dodatkowe 10 punktów za takowe multikonto) Użytkownik @Marek123 otrzymał 5 punktów ostrzeżeń za celowe nabijanie polubień użytkownikom. (Nie jest to multikonto @Ostry25 ani @uEqualirum) Edytowane 18 maja 2018 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 18 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2018 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi