NextNaSkryptach 3 Opublikowano 27 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2018 (edytowane) W tym skrypcie można powiadomić cały chat o ważnej wiadomośći. Ten Plik nie będzie dłużej przeze mnie wspierany i jeżeli chcesz widzieć lepsze wersje tego skrypta to zobacz komentarze Download: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! komendy: /bchelp <- wyswietla liste komend ;D Nara Edytowane 1 października 2018 przez stefanik11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludis 418 Opublikowano 27 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2018 Skrypt prosty, zacznijmy od tego. Błędy są widoczne. [PORADA] Popraw kod, usuń błędy. Jeśli umiesz to zrób broadcast w title. Wiele osob szuka takiego skryptu, a Ty mógłbyś Im pomóc. Nie bedę oceniał skryptu, ponieważ ocena była by niska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NextNaSkryptach 3 Opublikowano 27 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2018 2 godziny temu, LjayPL789 napisał: Skrypt prosty, zacznijmy od tego. Błędy są widoczne. [PORADA] Popraw kod, usuń błędy. Jeśli umiesz to zrób broadcast w title. Wiele osob szuka takiego skryptu, a Ty mógłbyś Im pomóc. Nie bedę oceniał skryptu, ponieważ ocena była by niska. Ty tylko hejtujesz moje prace : P to jest moj drugi skrypt a ty się czepiasz... I tak próbowałem title ale mi nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludis 418 Opublikowano 27 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2018 To przepraszam, nie wiedzialem, ze to Twoj 2 A co do title, to zapraszam na pw, sprobuje wytlumaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NextNaSkryptach 3 Opublikowano 27 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2018 8 minut temu, LjayPL789 napisał: To przepraszam, nie wiedzialem, ze to Twoj 2 A co do title, to zapraszam na pw, sprobuje wytlumaczyc Dobrze. Dziękuje za wyrozumiałość bludis 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToffikTV 23 Opublikowano 27 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2018 Zastanawia mnie ta linijka: # Nie kopiować nigdzie indziej skryptu bo zrobie wam drame I ta druga: # Dziękuje za pobranie tego skryptu! To w końcu dziękujesz że pobrali skrypt, czy zrobisz im dramę bo dodali na swój serwer? xNeleQx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMolkaPL 344 Opublikowano 27 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2018 Komenda do pomocy nie jest akurat potrzebna, bo pomoc ma już Bukkit pod /help i /?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_x_Thiz_is_Block 8 Opublikowano 27 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2018 Do napisania w minute ;/ slabe... Uzywaj argumentow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny_msi 8 Opublikowano 28 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2018 11 godzin temu, NextNaSkryptach napisał: Ty tylko hejtujesz moje prace : P to jest moj drugi skrypt a ty się czepiasz... I tak próbowałem title ale mi nie działa do title i action bar masz dodatek skRayFall? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szedi 7 Opublikowano 4 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2018 Po pierwsze widać bardzo dużo błędów, po drugie nie ma co kopiować bo i tak to by nie zadziałało. To jest moja opinia ( 0/10 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NextNaSkryptach 3 Opublikowano 5 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 W dniu 4.05.2018 o 16:05, szedi napisał: Po pierwsze widać bardzo dużo błędów, po drugie nie ma co kopiować bo i tak to by nie zadziałało. To jest moja opinia ( 0/10 ) Ty masz nie poukładane w głowie. Skrypt Działa tylko ty nie umiesz go załadować. Jak sie nie znasz to nie pisz. Skrypt nie ma błędów testowany przez 2 uzytkownikow i mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#12968 77 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 Dodaj title actionbar boss bar i będzie git i popraw skrypt bo są błędy 5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati17102 56 Opublikowano 6 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2018 (edytowane) Nie mówiac o braku "" to skrypt jest bezużyteczny.. skrypt dla mega początkujących, dla ktorych dowiedzieli się co to skript. Ocena 1/10 P.S każdy ma swoje zdanie Edytowane 6 maja 2018 przez Mati17102 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 3 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi