Skocz do zawartości

Broadcast - Powiadom Czat!

NextNaSkryptach
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W tym skrypcie można powiadomić cały chat o ważnej wiadomośći.

Ten Plik nie będzie dłużej przeze mnie wspierany i jeżeli chcesz widzieć lepsze wersje tego skrypta to zobacz komentarze

Download: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

komendy:

/bchelp <- wyswietla liste komend ;D

Nara ;) 

Edytowane przez stefanik11

Skrypt prosty, zacznijmy od tego. Błędy są widoczne. [PORADA] Popraw kod, usuń błędy. Jeśli umiesz to zrób broadcast w title. Wiele osob szuka takiego skryptu, a Ty mógłbyś Im pomóc. Nie bedę oceniał skryptu, ponieważ ocena była by niska.

2 godziny temu, LjayPL789 napisał:

Skrypt prosty, zacznijmy od tego. Błędy są widoczne. [PORADA] Popraw kod, usuń błędy. Jeśli umiesz to zrób broadcast w title. Wiele osob szuka takiego skryptu, a Ty mógłbyś Im pomóc. Nie bedę oceniał skryptu, ponieważ ocena była by niska.

Ty tylko hejtujesz moje prace : P to jest moj drugi skrypt a ty się czepiasz... I tak próbowałem title ale mi nie działa

W dniu 4.05.2018 o 16:05, szedi napisał:

Po pierwsze widać bardzo dużo błędów, po drugie nie ma co kopiować bo i tak to by nie zadziałało. To jest moja opinia ( 0/10 )

Ty masz nie poukładane w głowie. Skrypt Działa tylko ty nie umiesz go załadować. Jak sie nie znasz to nie pisz. Skrypt nie ma błędów testowany przez 2 uzytkownikow i mnie

• 1 miesiąc temu...
  • Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...