xkrokolTV 4 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 Witam poszukuje jakiegoś w miarę dobrego darmowego hostingu pod testowy serwer minecraft będę tam testował pluginy,skrypty i budowa miasta serwer będzie prawdopodobnie pod 1.12 bo chcę zrobić z modami ale na najnowszej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrisSx 30 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 Aternos XD ale serio, idealny pod serwer testowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shuliar 51 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 Jest opcja na w miarę dobre komputerki, czyli localhost. W dużym uproszczeniu - Twój komputer hostuje serwer. (Działa również gdy jesteś offline.) Ja korzystam z serwisu pukawka.pl (Minecraft PRO BLS), ponieważ jest tanio. (Inne parametry nie wchodzą w grę, chodzi przecież o niskie koszta.) TheMolkaPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sh1ft_S 29 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 Aternos, server.pro xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 huert2007 50 Opublikowano 27 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2018 Sciagnij sobie "TT Server Maker", korzystam z niego i polecam, testuje na nim moje all skrypty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CresixU 14 Opublikowano 27 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2018 Chyba najbardziej opłacalnym sposobem jest localhost... masz pełen dostęp do wszystkiego za darmo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 27 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2018 Po co bawić się w zewnętrzne programy.. od czego jest plik .bat który odpala spigot.jar? Localhost to najlepsze rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zlogowany 0 Opublikowano 28 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2018 Server.pro Darmowe sa ale Max 10 pluginów :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xkrokolTV 4
Witam poszukuje jakiegoś w miarę dobrego darmowego hostingu pod testowy serwer minecraft będę tam testował pluginy,skrypty i budowa miasta serwer będzie prawdopodobnie pod 1.12 bo chcę zrobić z modami ale na najnowszej wersji
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi