koloksk1 2 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 (edytowane) Witam, chciałbym aby ktoś sprubował napisać skrypt, który po wpisaniu komendy: /dodajitem [slot] [id/nazwa] [nazwa itemku] [komenda dla itemku] Dodawałby itemek na dany slot w Gui np: /dodajitem 1 grass trawa /spawn Dziękuję! Edytowane 1 maja 2018 przez koloksk1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrisSx 29 Opublikowano 28 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2018 Pytanie: Po co ci to? Nie latwiej zrobic gotowe menu z takimi? O wiele latwiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koloksk1 2 Opublikowano 1 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 W dniu 28.04.2018 o 14:24, KrisSx napisał: Pytanie: Po co ci to? Nie latwiej zrobic gotowe menu z takimi? O wiele latwiej... Potrzebuje do mojego skryptu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrisSx 29 Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 Ok, a jak ten skrypt wyglada? Co on robi? Do czego jest? A patrzac na to co chcesz, to mozna stwierdzic ze nie ogarniasz tworzenia GUI i chcesz je w taki latwy sposob zrobic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 masz sdGui, to jest to samo tylko milion razy lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koloksk1 2 Opublikowano 22 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 maja 2018 W dniu 1.05.2018 o 20:46, KrisSx napisał: Ok, a jak ten skrypt wyglada? Co on robi? Do czego jest? A patrzac na to co chcesz, to mozna stwierdzic ze nie ogarniasz tworzenia GUI i chcesz je w taki latwy sposob zrobic... Chciałbym stworzyć skypt np. jak aukcje w gui(chcę coś na tej zasadzie zrobić). Jak wpiszesz /dodajitem [slot] [id/nazwa] [nazwa itemku] [komenda dla itemku] to dodaje itemek do gui na dany slot i kiedy klikniesz wywołuje komende. Nie chcę mieć od razu gotowego gui w skrypcie chcę komende za pomocą której mogę dawać dowolny itemek na dany slot w gui. Wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 24 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2018 @koloksk1 spróbuj z użyciem YAML Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sh1ft_S 29 Opublikowano 27 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2018 Albo bez skryptu z użyciem ChestCommands xD Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NieJa 11 Opublikowano 31 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2018 CrazyAuctions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
koloksk1 2
Witam, chciałbym aby ktoś sprubował napisać skrypt, który po wpisaniu komendy:
/dodajitem [slot] [id/nazwa] [nazwa itemku] [komenda dla itemku]
Dodawałby itemek na dany slot w Gui
np:
/dodajitem 1 grass trawa /spawn
Dziękuję!
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi