TheSzebaXD 3 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 Jest ktoś w stanie mi powiedzieć jak dodać ta cyferki na końcu każdego napisu? Oznaczone kolorem czerwonym. Tutaj macie dokładniej o co mi chodzi: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 Przy robieniu scoreboarda same sie powinne zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xDGWG 17 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 Te "cyferki" oznaczają numer lini. Max 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSzebaXD 3 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 24 minuty temu, xDGWG napisał: Te "cyferki" oznaczają numer lini. Max 15. No dobrze, ale jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSzebaXD 3 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 Godzinę temu, SernickLOL napisał: Przy robieniu scoreboarda same sie powinne zrobic Daj przykład Bo nadal nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Random2178 33 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 One się same tworzą. Oznaczają numer lini, tak jak pisał pan wyżej lub wartość zmiennej. Są one w każdym scoreboardzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSzebaXD 3 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 9 minut temu, Ozelot napisał: One się same tworzą. Oznaczają numer lini, tak jak pisał pan wyżej lub wartość zmiennej. Są one w każdym scoreboardzie. Jak stworzyłem, to mam coś takiego Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CresixU 14 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 No jak nie masz tych numerków to chyba lepiej Też bym chciał ich nie mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSzebaXD 3 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 3 minuty temu, CresixU napisał: No jak nie masz tych numerków to chyba lepiej Też bym chciał ich nie mieć A ja bym je chciał XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSzebaXD 3 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 3 minuty temu, CresixU napisał: No jak nie masz tych numerków to chyba lepiej Też bym chciał ich nie mieć mozesz wyslac config twojego scoreboarda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CresixU 14 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 every 3 seconds in "{@map}": loop all players: if {lang::%loop-player%} is 1: wipe loop-player's sidebar set name of sidebar of loop-player to "{@tag}" set score "&a12312 " in sidebar of loop-player to 2 set score "&a3213123" in sidebar of loop-player to 1 Daj mi twój xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSzebaXD 3 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 1 godzinę temu, CresixU napisał: every 3 seconds in "{@map}": loop all players: if {lang::%loop-player%} is 1: wipe loop-player's sidebar set name of sidebar of loop-player to "{@tag}" set score "&a12312 " in sidebar of loop-player to 2 set score "&a3213123" in sidebar of loop-player to 1 Daj mi twój xD Ja nic nie zmieniałem, mam sam plugin scoreboardstats . Btw nie chce skriptu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CresixU 14 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 @TheSzebaXD Aha... Bo wiesz, każdy tu pisze na temat skryptu (bo od tego jest te forum). Nie powiedziałeś dokładnie, że masz plugin. I wydaje mi się, że nie będziesz mieć tych cyferek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheMolkaPL 344 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 6 minut temu, CresixU napisał: @TheSzebaXD Aha... Bo wiesz, każdy tu pisze na temat skryptu (bo od tego jest te forum). Nie powiedziałeś dokładnie, że masz plugin. I wydaje mi się, że nie będziesz mieć tych cyferek. One zawsze będą bo jest to wynik rekordu. To one też odpowiadają za sortowanie rekordów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CresixU 14 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 @TheMolkaPL Może nie wypowiadaj się jeśli nie wiesz o co chodzi... On właśnie nie ma cyfr odpowiadających za sortowanie i chce, żeby były -_- TheMolkaPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSzebaXD 3 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 4 minuty temu, CresixU napisał: @TheMolkaPL Może nie wypowiadaj się jeśli nie wiesz o co chodzi... On właśnie nie ma cyfr odpowiadających za sortowanie i chce, żeby były -_- Dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheMolkaPL 344 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 12 minut temu, CresixU napisał: @TheMolkaPL Może nie wypowiadaj się jeśli nie wiesz o co chodzi... On właśnie nie ma cyfr odpowiadających za sortowanie i chce, żeby były -_- W takim razie czym jest to? To jest wynik rekordu Jak chcesz sobie dodać wynik w nazwie rekordu to musisz się pobawić drużynami. Wtedy ten wynik będzie suffixem drużyny w scoreboardzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSzebaXD 3 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 3 godziny temu, TheMolkaPL napisał: W takim razie czym jest to? To jest wynik rekordu Jak chcesz sobie dodać wynik w nazwie rekordu to musisz się pobawić drużynami. Wtedy ten wynik będzie suffixem drużyny w scoreboardzie. To jest zwyczajny ping i liczba graczy online. Do tego nic nie mam, tylko zeby bylo na koncu takie numerowanie od dołu 1,2,3 zeby to sie nie zmieniało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheMolkaPL 344 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 20 minut temu, TheSzebaXD napisał: (...) zeby bylo na koncu takie numerowanie od dołu 1,2,3 zeby to sie nie zmieniało Musisz ustawić te numerowanie ręcznie po prostu. Wartość najwyższa da najwyższą pozycję na liście. Nie możesz też ich zmieniać, bo zmieni to kolejność rekordów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSzebaXD 3 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 53 minuty temu, TheMolkaPL napisał: Musisz ustawić te numerowanie ręcznie po prostu. Wartość najwyższa da najwyższą pozycję na liście. Nie możesz też ich zmieniać, bo zmieni to kolejność rekordów. Nie da się zrozum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 DLACZEGO WY MU POMAGACIE SKORO DOTYCZY TO PLUGINU, NIE SKRYPTU? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TheSzebaXD 3
Jest ktoś w stanie mi powiedzieć jak dodać ta cyferki na końcu każdego napisu? Oznaczone kolorem czerwonym. Tutaj macie dokładniej o co mi chodzi: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi