EseJax 3 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2018 Elo, napisze mi ktoś skrypt na słoneczny miecz? Ma mieć nazwe:&6&lSLONECZNY MIECZ. ZŁOTY MIECZ. Ma mieć bony na przeciwników czyli: 2% na obumieranie, 2% na trucizne, 2% na oślepienie, 2% na wyczerpanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2018 (edytowane) 3 godziny temu, EseJax napisał: 2% na wyczerpanie. Wyczerpanie? Okej... Coś tu mam, zmień co chcesz: on damage: if name of attacker's tool is "&6&lSLONECZNY MIECZ. ZŁOTY MIECZ.": chance of 2%: apply poison to victim for 5 seconds chance of 2%: apply wither to victim for 5 seconds chance of 2%: apply blindness to victim for 5 seconds chance of 2%: apply slowness to victim for 5 seconds Edytowane 20 kwietnia 2018 przez HeezQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EseJax 3 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 dziena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EseJax 3 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 a mógłbyś dorobić takie coś ze jak nada efekt ofierze to temu co atakuje wyskoczy takie coś np. "&c&lBONY &7> &eSpowolniles &7gracza &8%victim%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CresixU 14 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 (edytowane) 3 minuty temu, EseJax napisał: a mógłbyś dorobić takie coś ze jak nada efekt ofierze to temu co atakuje wyskoczy takie coś np. "&c&lBONY &7> &eSpowolniles &7gracza &8%victim%" on damage: if name of attacker's tool is "&6&lSLONECZNY MIECZ. ZŁOTY MIECZ.": chance of 2%: send "Zostałeś zatruty przez %attacker%" to victim apply poison to victim for 5 seconds chance of 2%: apply wither to victim for 5 seconds chance of 2%: apply blindness to victim for 5 seconds chance of 2%: apply slowness to victim for 5 seconds Serwer masz swój czy dopiero robisz? Edytowane 21 kwietnia 2018 przez CresixU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 22 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2018 ItemLoreStats <- polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EseJax 3 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2018 (edytowane) @Mroczekk [ciach], oni mi już pomogli czy ja napisałem ze chce plugin? ps. ten plugin to [ciach] nie wiesz wgl. jaka wersję serwera robię. //ocenzurowano ~ JanekJaran DO ZAMKNIECIA //Łączę ~ JanekJaran Edytowane 23 kwietnia 2018 przez JanekJaran ocenzurowano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekJaran 101 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2018 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
EseJax 3
Elo, napisze mi ktoś skrypt na słoneczny miecz? Ma mieć nazwe:&6&lSLONECZNY MIECZ. ZŁOTY MIECZ.
Ma mieć bony na przeciwników czyli: 2% na obumieranie, 2% na trucizne, 2% na oślepienie, 2% na wyczerpanie.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi